Cota 2 din 28 iunie 2018. Din ultima zi a grupelor de la Cupa Mondială am selectat o cotă extrem de atractivă de la duelul dintre Senegal și Columbia, din grupa H. Mizăm pe un meci cu cel puțin trei goluri, la o cotă de 2.00.

Grupa H poartă ultimele necunoscute de la Cupa Mondială. Trei echipe se luptă pebtry calificarea în optimi, iar două dintre ele se vor înfrunta în meci direct. Senegal și Columbia se vor înfrunta la Samara, cu începere de la ora 17:00. Se anunță un meci extrem de spectaculos, învingătoarea având asigurat locul în optimi. De cealaltă parte, Senegal se poate califica și cu o remiză, dar și cu o înfrângere, dacă celălalt rezultat din grupă îi va fi favorabil. Biletul Zilei de joi este format din două meciuri de la Cupa Mondială.


 Activează bonusul automat de 500 lei de la Betano  și pariezi gratuit la Cupa Mondială! 

Senegal – Columbia  Peste 2,5 goluri @ 2.00


Cota 2 din 28 iunie 2018. Senegal – Columbia

Senegal pornește cu prima șansă la calificare dintre cele două, în condițiile în care un rezultat de egalitate îi este de ajuns. Echipa antrenată de Aliou Cisse a strâns patru puncte până acum, după ce a învins Polonia în meciul de deschidere, scor 2-1, și a remizat spectaculos cu Japonia, scor 2-2. Astfel, africanii au șansa să se califice pentru a doua oară în faza eliminatorie, la a doua participare la Cupa Mondială. La prima tentativă, în 2002, au ajuns până în sferturile de finală. Acum, Senegal poate merge mai departe și cu un eșec, cu condiția ca și Japonia să piardă duelul cu Polonia la o diferență mai mare de scor.

Cota 2 din 28 iunie 2018. Senegal – Columbia

De cealaltă parte, Columbia pare condamnată să câștige. Sud-americanii au debutat la turneul final din Rusia cu o evoluție sub așteptări. A fost învinsă de Japonia, scor 1-2, și părea că visul de a ajunge din nou în sferturile Mondialului, după o pauză de patru ani, părea spulberat. A venit însă meciul cu Polonia, o adevărată finală, pe care columbienii au câștigat-o en-fanfare. Yerri Mina, Falcao și Cuadrado au marcat pentru columbieni, care ocupă acum locul 3 în grupă. Sud-americanii pot merge mai departe și cu o remiză, cu condiția ca Japonia să piardă cu Polonia.