Biletul Zilei 7 iulie 2018. Două meciuri echilibrate pentru astăzi

Biletul Zilei 7 iulie 2018. Am analizat pentru biletul zilei cele două partide ce se dispută astăzi la Cupa Mondială. Meciurile sunt de la ora 17:00 respectiv 21:00.

Când ajungi în sferturi de finală la Cupa Mondială, începi să speri și la trofeu. Cele patru echipe ce se întâlnesc astăzi, au avut parte de un parcurs diferit până acum, dar meciurile în care au participat au fost aprig disputate


Biletul Zilei 7 iulie 2018

Suedia –Anglia. Nordicii sunt una din echipele frumoase ale Cupei Mondiale. Ei au făcut parte dintr-o grupă extrem de complicată cu Germania, Coreea de Sud și Mexic.

 Activează bonusul automat de 500 lei de la Betano  și pariezi gratuit la Cupa Mondială! 

Suedia a obținut șase puncte muncite, din meciurile cu asiaticii și mexicanii și au pierdut, după un joc foarte bun făcut, în fața naționalei Germaniei. În optimile de finală au întâlnit o echipă a Elveției extrem de ambițioasă. Meciul a fost unul aprig și viu disputat, ambele echipe având șansa pe rând la victorie înainte de termen. Dar cea care a fost mai lucidă (adică Suedia) s-a impus cu un gol marcat în minutul 66 de Forsberg.

Anglia a avut parte de o grupă destul de ușoară, întâlnind Belgia, Panama și Tunisia. Englezii și-au făcut punctele cu africanii și naționala statului Panama, iar la ultimul joc al grupei au redus motoarele, vrând să nu întâlnească Brazilia sau Franța pe parcursul competiției. În optimi au avut parte de un meci de infarct împotriva Columbiei. După ce au fost egalați în minutul 90+3, s-au impus la loviturile de departajare.

Biletul Zilei 7 iulie 2018

Rusia – Croația. Dacă de la Croația ne așteptam oarecum, să facă o figură frumoasă, naționala Rusiei este o adevărată surpriză pentru toată lumea. Țara gazdă s-a calificat destul de lejer în optimi, a terminat pe locul doi într-o grupă cu Uruguay, Arabia Saudită și Egipt.

Cu naționala Arabiei, dar și cu Egiptul nu au avut ce discuta și au luat cele șase puncte, iar testul cu Uruguay le-a adus o înfrângere de toată frumusețea (0-3). În optimi nimeni nu le acorda vreo șansă cu Spania, nici noi să fim corecți. Dar au reușit un egal (1-1) în timp regulamentar, au reziletat eroic și în cele două reprize de prelungiri și au împins meciul la unsprezece metri.

Aici Koke și Aspas au ratat și au trimis Rusia în sferturi. Croații au trecut după un meci pe care l-au avut în mână, de Danemarca, în optimi. În minutul 116 (după ce în timp regulamentar a fost 1-1), Modric a ratat un penalty și a împins acest joc la unsprezece metri. Doi croați au ratat și se părea că vor spune adio, dar și trei danezi i-au imitat și uite așa Croația luptă pentru semifinală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.