Cotă Bombă Suedia – Anglia. O să încercăm să vă dăm toate argumentele posibile pentru a vedea pontul nostru cu alți ochi. Suedia este surpriza frumoasă a turneului.

Nordicii s-au calificat la Cupa Mondială dintr-o grupă extrem de grea. În preliminarii au întâlnit pe Franța, Olanda, Bulgaria, Luxemburg și Belarus. Suedia a terminat pe locul doi cu 19 puncte, la egalitate cu ocupanta locului trei Olanda și au avut un golaveraj foarte bun (26-9). Pentru meciul de baraj, norocul se părea că a uitat de ei, Suedia a întâlnit Italia în dublă manșă. 


 Click AICI ca să activezi oferta eFortuna  și pariezi gratuit 150 lei calificare Suedia @ 2,80


Cotă Bombă Suedia – Anglia

Nordicii s-au impus cu 1-0 pe teren propriu și se părea că nu au vreo șansă la retur. Italia pleca clar cu prima șansă acasă, dar nordicii au făcut un joc defensiv perfect și au obținut un 0-0 care implicit le-a adus o calificare imensă la Cupa Mondială. Pentru suedezi au urmat o serie de amicale în care nu au convins. Suedia a avut parte de șase partide amicale, în care a obținut o singură victorie și se părea că parcursul la Cupa Mondială o să fie unul scurt. 

Tragerea la sorți a grupelor Mondialului a făcut ca Suedia să facă parte dintr-o grupă grea: Suedia, Germania, Mexic Coreea de Sud. Suedezii au terminat pe primul loc cu șase puncte și au avut un golaveraj de (5-2). În optimi au avut parte de un adversar complicat, Elveția.

Cotă Bombă Suedia – Anglia

Meciul a fost unul extrem de strâns, ambele echipe având ocazii mari pe parcursul jocului. Suedia a marcat în partea secundă a jocului și a reușit o calificare istorică în sferturi de finală. Aici dă de Anglia, o echipă națională ce are în componența sa doar jucători din campionatul propriu, dar ce campionat?! Cel mai bogat din toată lumea. Problema mare a englezilor este că au parte de un lot foarte tânăr și lipsit de experiență.