Biletul Zilei 8 noiembrie 2019 e compus din două ponturi pariuri care sper să ne aducă din nou profit. Ne putem dubla banii investiți la meciurile Astra – Voluntari și Koln – Hoffenheim. Vă reamintesc că şi tichetul de ieri, 7 noiembrie, cu cele două ponturi din Champions League, a fost câştigător. Al doilea la rând, după cel din 6 noiembrie. 

Biletul Zilei 8 noiembrie 2019. Astra – Voluntari

Astra se află pe locul patru în Liga 1, cu 25 puncte strânse după 15 etape disputate. Echipa lui Bogdan Andone este pe val, are trei victorii în ultimele trei etape, în campionat. 3-2 cu FC Botoșani și 2-1 cu Sepsi, în două deplasări foarte grele. În ultima rundă, giurgiuvenii s-au impus clar, acasă, cu Poli Iaşi. 4-0, într-un meci în care Constantin Budescu a fost din nou cel mai bun jucător de pe teren, a marcat două goluri. De partea cealaltă, Voluntari nu poate să îşi revină din seria incredibilă de meciuri negative, ocupă ultimul loc, cu doar şapte puncte.  Cristiano Bergodi nu reuşeşte să îşi mai mobilizeze jucătorii aşa cum o făcea sezonul trecut. Ilfovenii nu au mai câştigat din august, de la victoria cu FCSB, în Liga 1. În ultima etapă au pierdut cu cei de la Botoşani, scor 1-2, după ce au condus la pauză.

Cota excelentă la Koln – Hoffenheim

Al doilea meci de pe biletul zilei 8 noiembrie 2019 este cel dintre Koln şi Hoffenheim, duel ce are loc de la ora 21.30 în deschiderea etapei cu numărul 11 din Bundesliga. Gazdele nu o duc deloc bine după ce au revenit în prima ligă, se află pe loc retrogradabil, cu doar şapte puncte în cele 10 etape disputate. Au o serie de trei meciuri fără victorie, două în campionat, unul în cupă. Principala problemă cu care se confruntă Koln este apărarea, a treia cea mai slabă dintre toate echipele, de aici şi aceste rezultate care o condamnă, din nou, la liga secundă. În schimb, oaspeţii sunt pe val, au cinci victorii în ultimele cinci meciuri, patru în campionat şi una în cupă, cea mai răsunătoare fiind împotriva lui Bayern Munchen, scor 2-1. Mizez pe faptul că vor câştiga şi de această dată, însă nu fără să primească gol.

Biletul Zilei 8 noiembrie 2019. Ponturi Pariuri

Astra – Voluntari 1 @ 1.61

Koln – Hoffenheim peste 2,5 goluri @ 1.61

Biletul Zilei 8 noiembrie 2019
Biletul Zilei 8 noiembrie 2019