Biletul Zilei 9 noiembrie 2019 e compus din două ponturi pariuri care sper să ne aducă din nou profit. Pentru a patra zi la rând. Vă reamintesc că tichetele din 6, 7 şi 8 noiembrie au fost câştigătoare. Astăzi vom miza pe două partide din Liga 1, Botoşani – FCSB şi Chindia – Craiova. 

Biletul Zilei 9 noiembrie 2019. Botoşani – FCSB

Botoşaniul ocupă locul 7, cu 22 de puncte acumulate în 15 etape, primul din afara playoff-ului, la două distanţă de adversara de astăzi. Echipa lui Marius Croitoru practica un fotbal ofensiv, unul dintre cele mai frumoase ale campionatului, şi are în continuare speranţe că se va afla în primele şase echipe din Liga 1 la finalul sezonului regulat. Mai ales că până atunci mai sunt puse în joc destul de multe puncte. De partea cealaltă, FCSB a redevenit o forţă după începutul mai slab de campionat. De la partida cu Guimaraes, din august, formaţia lui Vintilă nu a mai pierdut niciun meci. După rezultatele obţinute e cea mai în formă echipă din România. Momentan se află pe locul cinci, cu 24 de puncte, la şase de liderul CFR Cluj.

Cota excelentă la Chindia – U.Craiova

Chindia se află pe o pantă descendentă după seria de rezultate prin care a uimit pe toată lumea. Nu a mai reuşit să câştige de trei etape, de la victoria cu Voluntari, două înfrângeri şi un egal, 1-2 cu FCSB, 0-3 cu Viitorul şi 1-1 cu Gaz Metan. Partide în care spectacolul a fost la el acasă de fiecare dată. Jucătorii lui Viorel Moldovan pot da vina pe program, pe faptul că au întâlnit şi vor întâlni o serie de echipe foarte puternice ale campionatului.  Însă e clar că nici jocul nu mai e cel de la început. În schimb, Craiova pare că şi-a revenit după cele trei meciuri fără victorie. A câştigat cu acelaşi scor şi în Liga 1 şi în Cupa României, 4-1 cu Dinamo şi Voluntari. Echipa lui Victor Piţurcă vine la Ploieşti să obţină toate cele trei puncte, mai ales că se află la doar trei puncte în spatele liderului CFR.

Biletul Zilei 9 noiembrie 2019. Ponturi Pariuri

Botoşani – FCSB 2 @ 1.38

Chindia – Craiova 2-4 goluri @ 1.57

Biletul Zilei 9 noiembrie 2019
Biletul Zilei 9 noiembrie 2019