Biletul Zilei de azi, 21 august, nu putea să nu aibă în componența sa dueluri din play-off-ul UEFA Champions League. Îți propunem două cote pe goluri din meciurile de la Belgrad și Lisabona. 

Biletul Zilei de azi, 21 august
Steaua Roșie – Salzburg Peste 1,5 @ 1.40
Benfica – PAOK Sub 1,5 @ 1.47
Curs final: 2.06

  1.  Depune și pariază 100 lei pe biletul zilei de azi, 21 august
  2.  Dacă vei câștiga, vei avea în cont 206 lei, bani pe care îi poți retrage când vrei tu 
  3.  Dacă vei pierde, primești înapoi cei 100 de lei, bani pe care îi poți retrage când vrei tu 

 ACTIVEAZĂ OFERTA!!! 

Biletul Zilei de azi, 21 august: Steaua Roșie – Salzburg

Sârbii erau cât pe ce să o comită în turul anterior. Au avut nevoie de un gol marcat în prelungiri pentru a trece în dublă manșă de modesta Spartak Trnava, din Slovacia. După 1-1 atât în tur, cât și în retur, Steaua Roșie a înscris golul decisiv în minutul 98 prin Radonjic. Slovacii nu s-au dat bătuți niciun moment și au ratat apoi un penalty, care oricum nu le-ar fi adus însă calificarea. Serbia așteaptă de multă vreme să aibă o nouă reprezentantă în grupele Ligii Campionilor. Salzburg este fără îndoială favorita acestei „duble”. Are un lot mai valoros, cât și o mai bogată experiență în cupele europene. Și forma de moment este excelentă, cu șase victorii din tot atâtea meciuri în acest debut de sezon și un singur gol primit. Mizăm pe un duel cu minimum două goluri la Belgrad.

  • Verifică încă un pronostic pentru Benfica – PAOK. Meciul cu o miză uriași pentru Răzvan Lucescu

Biletul Zilei fotbal Liga Campionilor. Benfica – PAOK

Răzvan Lucescu și băieții săi au un parcurs de excepție în 2018. Au ratat titlul în Grecia din cauza evenimentelor ce nu au ținut de ordin sportiv, iar acum sunt bine poziționați pentru o calificare istorică în grupele UEFA Champions League. PAOK a trecut în tururile anterioare de Basel și de Spartak Moscova, pe ambele reușind să le domine și să-și impună jocul. Benfica este un adversar de un nivel încă și mai ridicat.

  • Mai avem încă un bilet pentru meciurile din Champions League. Verifică-l AICI

Dovadă stau cotele de la acest meci, în care lusitanii sunt creditați cu 1.47 să se impună, iar grecii cu 6.50! Benfica a trecut în turul anterior de Fenerbahce, după 1-0 acasă și 1-1 în deplasare. De altfel, în meciurile jucate de Benfica la nivel european nu prea se înscriu multe goluri, astel că această cotă de 1.47 pentru maximum un gol în prima repriză este mai mult decât interesantă.