Biletul Zilei fotbal 19.08.2018 are în componența sa meciuri din Premier League și din Serie A. Citește în continuare pentru a vedea ce am ales să pariem.

Dacă alegi să pariezi biletul nostru la eFortuna, trebuie să știi că nu vei risca niciun ban. În situația în care îl vom pierde, primești întreaga sumă mizată înapoi sub formă de bani reali.

Biletul Zilei fotbal 19.08.2018
Man City – Huddersfield 1/1 @ 1.30
Sassuolo – Inter 2 @ 1.62
Curs final: 2.10

  1.  Depune și pariază 100 lei pe biletul zilei fotbal 19.08.2018
  2.  Dacă vei câștiga, vei avea în cont 210 de lei, bani pe care îi poți retrage când vrei tu 
  3.  Dacă vei pierde, primești înapoi cei 100 de lei, bani pe care îi poți retrage când vrei tu 

 ACTIVEAZĂ OFERTA!!! 

Biletul Zilei de azi, 19 august: Manchester City – Huddersfield

Manchester City a început perfect noul sezon din Premier League, învingând-o cu 2-0 în deplasare pe Arsenal, într-un joc pe care l-a controlat de la un capăt la celălalt. Guardiola a primit o veste proastă însă în această săptămână. Kevin de Bruyne, unul dintre oamenii de bază ai echipei, s-a accidentat grav și va absenta cel puțin trei luni. Desigur, lipsa belgianului n-ar trebui să fie simțită în partida din acest weekend. Campioana Angliei întâlnește un adversar accesibil pe teren propriu, pe Huddersfield. Oaspeții au debutat cu un eșec clar în fața lui Chelsea, scor 0-3. 

  • Cum sa faci mai multi bani din pariurile multiple. Află cea mai nouă strategie! 

Biletul Zilei. Fotbal din Serie A: Sassuolo – Inter

Inter a investit enorm în transferuri în această pauză de vară. Sime Vrsljako, Keita Balde, Matteo Politano au fost aduși sub formă de împrumut cu opțiune de cumpărare, în vreme ce Federico Dimarco, Radja Nainggolan și Lautaro Martinez au fost transferați definitiv pentru o sumă totală de 61 de milioane de euro. Inter își propune o clasare în top 3 la finele acestei stagiuni. Sassuolo a făcut la rândul ei numeroase schimbări în lot. Au plecat jucători în valoare de 50 de milioane de euro și au fost aduși alți fotbaliști în locul lor pe aceeași sumă totală. S-a schimbat și antrenorul. Noul tehnician al echipei este Roberto De Zerbi, fost jucător la CFR Cluj în trecut.