Biletul Zilei pe goluri, 09 august 2018. Am analizat patru meciuri din Europa League toate echipele implicate vă sunt cunoscute și în meciurile lor se marchează mult. 

Biletul Zilei pe goluri, 09 august 2018 Sevilla – Zalgiris

Sevilla este o echipă ce nu mai are nevoie de vreo prezentare, în turul anterior a trecut fără mari probleme de Ujpest. La Sevilla a fost 4-0 pentru andaluzi, iar la returul din Ungaria scorul a fost de 3-1 pentru echipa din Primera Division.

Sevilla se chinuie cu aceste jocuri prin preliminarii, pentru că a terminat în sezonul trecut pe locul șapte, în mare parte și din cauza lui Montella. Zalgiris a jucat până acum două tururi preliminare, a primit gol în trei din patru meciuri jucate, iar adversare i-au fost: Vadus și Klaksvik.

Olympiakos – FC Luzern. Grecii au terminat pe locul trei în sezonul trecut, grecii au acumulat 57 de puncte și au avut un golaveraj total de 63-28.

În amicale totul a fost un real fiasco pentru eleni: PSV 0-4, Genk 0-4, Eupen 2-3, Leganes 0-0. Luzern a început campionatul de trei etape, dar are rezultate foarte slabe până acum: Xamax 0-2, Thun 1-2, Lugano 4-2.  Elvețienii au un plus prin faptul că au meciuri oficiale disputate, însă lotul lui Oly este unul foarte experimentat.

Activează AICI bonusul automat Betano. Iei instant 500 de ron dacă pariezi de pe mobil!

  • Pariază până la 250 de lei fără risc pe acest bilet. Spre exemplu. Dacă depui 50 de lei și biletul nostru cade, primești banii înapoi imediat!
INCASEAZA 250 RON PARIU GRATUIT

Biletul Zilei pe goluri, 09 august 2018 Vitesse – FC Basel

Vitesse trebuie să profite de pasa proastă prin care trece FC Basel. Olandezii au trecut în turul anterior de Viitorul lui Gică Hagi cu scorul de 5-3 la general.

Problema olandezilor este că nu au jocuri oficiale în picioare, de partea cealaltă Basel vine după o eliminare fără drept de apel în Champions League.

Beșiktaș – LASK Linz. Elvețienii au pierdut cu PAOK-ul lui Răzvan Lucescu scor 5-1 la general. Beșiktaș s-a distrat cu feroezii de la B36 în turul precedent (8-0 după cele două partide).

Turcii au terminat campionatul trecut pe locul patru cu 71 de puncte și au avut un golaveraj total de 69-30. Austriecii s-au distrat și ei în turul precedent cu norvegienii de la Lillestorm (6-1 la general). În primele două etape din Bundesliga, LASK Linz a primit trei goluri.