Biletul Zilei 01.09.2018 conține două meciuri de fotbal. Primul vine din La Liga, în timp ce al doilea a fost selectat din prima noastră ligă. 


Biletul Zilei 01.09.2018. Pariază-l gratuit la Unibet!

Pariurile pe care le-am ales sunt extrem de simple și pot fi găsite cu ușurință în oferta Unibet. Dacă alegeți să urmați pașii de mai jos, puteți miza până la 250 de lei fără a risca nimic! Practic, ori vă alegeți cu 547 de lei în cont de pe urma biletului nostru, ori veți primi înapoi toți banii pe care i-ați pariat. 

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet

  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet

  • Dacă îl câștigăm, încasezi 547 de lei în cont!

  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!

Biletul Zilei 01.09.2018
Biletul Zilei 01.09.2018

Real Madrid a început neașteptat de bine sezonul din La Liga, asta după ce Zinedine Zidane și Cristiano Ronaldo au părăsit clubul în ultimele luni, iar rivala Atletico Madrid a învins-o în Supercupa Europei. Iată că după două etape din Primera Division, noua echipă a lui Lopetegui s-a instalat pe primul loc. A fost un 2-0 pe teren propriu cu Getafe, respectiv un 4-1 în deplasare cu Girona, după ce adversarii au fost cei care au marcat primii.

Biletul Zilei 01.09.2018. Profit cu Real Madrid și Astra

Cu Leganes, lucrurile ar trebui să meargă la fel de lin. Desigur, cota pentru o victorie a madrilenilor este mult prea mică. Merită încercat însă un pariu pe faptul că Real Madrid va înscrie în ambele reprize, la o cotă de 1.46.

Acest meci se poate combina pe bilet cu o altă cotă bună, de această dată din Liga 1. Astra Giurgiu, formație ce evoluează încântător sub comanda lui Marius Măldărășanu, întâlnește pe teren propriu FC Voluntari. Ilfovenii au mari probleme de mai bine de șase luni. Sezonul trecut au rămas în prima divizie cu mare noroc, iar acum par condamnați să retrogradeze.

Au strâns un singur punct până în acest moment și vin după o umilință, 1-5 pe teren propriu cu U Craiova. Ioan Andone pare depășit din postura de manager, transferând jucători cu sacul în vară, care nu dau însă randament. În această săptămână, Voluntari l-a luat și pe Gabi Iancu, fost jucător la Viitorul și FCSB.