Biletul Zilei Unibet 03.12.2018 are în componenţă două ponturi pariuri. Pariem pe Levante – Athletic Bilbao şi pe Nurnberg – Bayer Leverkusen. Cota totală este de 2,22!


Biletul Zilei Unibet 03.12.2018. Îl poți paria gratuit

Cele două meciuri pot fi pariate gratuit pe același bilet la Unibet. Miza maximă pentru acest pariu gratuit este de 250 lei, ceea ce înseamnă că te poți alege cu un profit de 304 de lei.

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet
  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet
  • Dacă îl câștigăm, încasezi 554 de lei în cont!
  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!
Biletul Zilei Unibet 03.12.2018

Biletul Zilei Unibet 03.12.2018. Levante – Athletic Bilbao

Levante are un sezon în La Liga destul de bun, se află la mijlocul clasamentului, cu 18 puncte după 13 etape. Trupa antrenată de Paco Lopez practică un joc consistent, mal ales pe faza de atac, acolo unde a reuşit să impresioneze. Levante a marcat de fiecare dată în ultimele 10 meciuri, mai mult, a pierdut doar o partidă din ultimele 8. De cealaltă parte, Bilbao are un sezon dezamăgitor şi se află în acest moment pe prima poziţie retrogradabilă. Cu doar 11 puncte, echipa pregătită de Eduardo Berizzo nu a mai câştigat din prima etapă din La Liga, 2-1 cu Leganes. De atunci, nu a mai reuşit să bată pe nimeni. În deplasare stă şi mai rău, nu a obţinut niciun succes de la startul campionatului. În caz pariezi și pe Loto, îți recomandăm ghidul nostru pentru Loto Italia Keno

Biletul Zilei Unibet 03.12.2018. Nurnberg – Bayer Leverkusen

De la ora 21:30, pe Max-Morlock Arena, Nurnberg şi Bayer Leverkusen încheie etapa a 13 din Bundesliga. Gazdele pe primul loc retrogradabil, au acumuluat 10 puncte în 12 etape şi nu par că pot mai mult în acest moment. În ultimele 7 partide are un singur succes, şi acela la unsprezece metri, în cupă cu Rostock. Mai mult, a obţinut doar 2 puncte şi a primit gol de fiecare dată. De cealaltă parte, Leverkusen are 4 puncte mai mult, clasându-se după 12 runde pe poziţia a 14-a. Echipa nu are un joc care să convingă, le alternează pe cele bune cu cele extrem de proaste, fiind destul de inconstantă în prestaţii. Oaspeţii vin după un insucces în Europa League cu Ludogoreţ, 1-1 pe teren propriu, chiar şi aşa are tot ce îi trebuie să învingă în această seară.