Biletul Zilei Unibet 06.09.2018 vine cu dueluri din Liga Națiunilor, competiție ce debutează oficial începând cu ora 17:00. Nu puteam rata pe tichetul nostru super duelul dintre Germania și Franța. 


Biletul Zilei Unibet 06.09.2018. Cum îl joci gratuit

Joacă acest bilet la Unibet și poți fi sigur că nu pierzi niciun leu. Dacă îl câștigăm, te bucuri de 560 de lei, în timp ce dacă îl vom pierde, primești înapoi întreaga sumă mizată! 

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet

  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet

  • Dacă îl câștigăm, încasezi 560 de lei în cont!

  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!

Biletul Zilei Unibet 06.09.2018

Biletul Zilei Unibet 06.09.2018. Germania – Franța

  • Pariezi pe meciurile din Liga Națiunilor și primești acces la turnee de Poker cu premii de 1.000 de Euro. Detalii AICI!

Germania nici că-și putea dori un meci mai potrivit pentru restrart decât cel împotriva campioanei mondiale în exercițiu, Franța. Nemții au dezamăgit crunt la turneul final din Rusia, unde au terminat ultimii o grupă cu Suedia, Mexic și Coreea de Sud, părăsind competiția încă din faza grupelor pentru prima dată în istorie. În comparație, Franța a luat din nou titlul mondial după o așteptare de 20 de ani. „Cocoșii” lui Deschamps au arătat foarte bine pe întreaga durată a turneului, când rareori au fost puși în dificultate de adversari.

Cei doi „granzi” ai fotbalului european se înfruntă în Liga Națiunilor, acolo unde fac parte din Liga A, Grupa 1, alături de naționala Olandei. Cine încheie grupa pe primul loc, merge în semifinale și în luna iunie se poate lupta pentru primul trofeu din istorie în această competiție. Naționalele se luptă și pentru un premiu financiar consistent: 7,5 milioane de euro pentru câștigătoarea Ligii Națiunilor, cu condiția ca aceasta să câștige și grupa. 

Biletul Zilei Unibet 06.09.2018. Letonia – Andorra

O partidă la un nivel mult mai mic se va juca tot joi în Liga Națiunilor, dar în grupa 1, din Liga D. Se înfruntă Letonia și Andorra, două naționale obișnuite cu înfrângerile. Acum dau însă doar peste adversare de același calibru, din grupă mai făcând parte Georgia și Kazahstan. Și cum echipele minuscule din Europa au șansa lor de calificare la EURO 2020 prin Liga Națiunilor, miza acestor meciuri devine una importantă. Letonia și Andorra s-au întâlnit și în preliminariile pentru CM 2018, letonii impunându-se cu 1-0 în deplasare și 4-0 acasă. Acum va fi primul meci după o lungă pauză, astfel că ne așteptăm la un duel ceva mai echilibrat, cu puține goluri.