Biletul Zilei Unibet 09.11.2018 e compus din două ponturi pariuri, unul din Liga 1, celălalt din Bundesliga. Mizez peCS U Craiova – Sepsi şi pe Hannover – Wolfsburg. Cota totală este de 1,95! 


Biletul Zilei Unibet 09.11.2018. Îl poți paria gratuit

Cele două meciuri pot fi pariate gratuit pe același bilet la Unibet. Miza maximă pentru acest pariu gratuit este de 250 lei, ceea ce înseamnă că te poți alege cu un profit de 236 de lei.

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet
  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet
  • Dacă îl câștigăm, încasezi 486 de le în cont!
  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!
Biletul Zilei Unibet 09.11.2018

Biletul Zilei Unibet 09.11.2018. CS U Craiova – Sepsi

CS U Craiova se află pe poziţia a 3-a în clasamentul Ligii 1, 25 de puncte după 14 etape, cu două mai puţin decât echipa aflată pe locul 3, FCSB. Oltenii trec printr-o perioadă excelentă, în ultimele 8 partide obţinând 6 victorii şi 2 remize, în toate competiţiile. Echipa antrenată de Mangia s-a dezlănţuit etapa trecută, Poli Iaşi neavând nicio şansă, înfrâgere la scor de neprezentare pentru ieşeni, 0-3.

De cealaltă parte, Sepsi se află într-o situaţie total opusă, trupa pregătită de Neagoe are 2 înfrângeri consecutive în Liga 1 şi un total de 3, în ultimele 5 partide. Cu toate acestea, locul ocupat în clasament e peste aşteptări, la o lungime distanţă de poziţia a 6-a, ocupată de Astra Giurgiu. Ultimul meci pe care l-au disputat cei din Sfântul Gheorghe a reprezentat o reală surpriză pentru fani. În mod neplăcut, Hermannstadt reuşind să-i învingă cu 3-1, într-un meci în care sibienii au părut că nu-l vor pierde niciodată.

Biletul Zilei Unibet 09.11.2018. Hannover – Wolfsburg

Vineri, de la ora 21:30, Hannover şi Wolfsburg deschid etapa a 11-a din Bundesliga. Gazdele nu au mai câştigat de 4 meciuri, în precedentele 3 suferind înfrângeri pe linie, una dintre ele în Cupa Germaniei. Marea problema a formaţiei antrenate de Tedesco o reprezintă apărarea. Cu toate că a înscris de fiecare dată în ultimele 6 partide, nu a reuşit niciodată să-şi menţină poarta intactă.

De cealaltă parte, Wolfsburg stă mult mai bine în clasament faţă de adversara din această seară, locul 11, cu 12 puncte, de două ori mai multe decât Hannover. Trupa antrentă de Labbadia are o apărare mai bună, însă nu e una care să exceleze în acest nou sezon de Bundesliga.