Biletul Zilei Unibet 08.11.2018 e compus din două ponturi pariuri din Europa League. Mizez pe Rosenborg – Salzburg şi pe Bayer Leverkusen – FC Zürich. Cotata totală este de 1,95! 


Biletul Zilei Unibet 08.11.2018. Îl poți paria gratuit

Cele două meciuri pot fi pariate gratuit pe același bilet la Unibet. Miza maximă pentru acest pariu gratuit este de 250 lei, ceea ce înseamnă că te poți alege cu un profit de 237 de lei.

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet
  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet
  • Dacă îl câștigăm, încasezi 487 de le în cont!
  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!
Biletul Zilei Unibet 08.11.2018

Biletul Zilei Unibet 08.11.2018. Rosenborg – Salzburg

Joi, de la ora 22:00, Rosenborg primeşte vizita celor de la Salzburg, într-un duel în care echipa oaspete porneşte mare favorită. Norvegienii ocupă ultimul loc în această grupă, în 3 meciuri nu au reuşit să adune niciun punct. Totuşi, Rosenborg vine după 3 victorii la rând, două în campionat şi una în Cupa Norvegiei. Pe teren propriu are doar două înfrângeri în acest sezon, în toate competiţiile, cu Leipzig şi cu Brann.

De cealaltă parte, Salzburg, cu 3 victorii după 3 meciuri jucate, este liderul acestei grupe, o eventuală victorie în această seară înseamnă calificarea matematică în primăvara Europa League. Austriecii sunt neînvinşi în acest sezon, indifernent de competiţia în care au evoluat. Probabil că vor câştiga şi această partidă

Biletul Zilei Unibet 08.11.2018. Leverkusen – FC Zürich

De la ora 22:00, Leverkusen o întâlneşte pe FC Zurich, confruntarea primelor două locuri ale grupei A. Nemţii sunt surprinzător pe poziţia a doua, cu 6 puncte din 3 meciuri, suferind prima înfrângere în Europa League tocmai în faţa adversarei din această seară. Au nevoie de victorie în această partidă dacă vor să mai spere la prima poziţie.

De cealaltă parte, Zurich se află într-o formă destul de bună, elveţienii câştigând 3 din ultimele 4 meciuri. Au ceva probleme în apărare, în ultimele 6 partide disputate priminând cel puţin două goluri pe meci. Se mulţumesc şi cu un egal ce le-ar menţine fotoliul de lider în Grupa A şi şanse destul de mari de calificare în primăvara Europa League de pe locul 1.