Bilet goluri din Liga Europa. Etapa a patra a grupelor UEFA Europa League 2018/2019 se desfășoară joi, zi în care au loc nu mai puțin de 24 de meciuri.

Am ales și noi șase dintre ele pentru un bilet format exclusiv din goluri, care are o cotă totală de 44,72.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

Bilet goluri din Liga Europa. Informații utile pentru pariori

Dintre meciurile de joi din Europa League am ales șase partide în care preconizăm că vom vedea peste 2,5 goluri. Se confruntă echipe care de obicei marchează sau primesc destul de multe goluri, fie că e vorba de campionat, fie că e vorba de competițiile europene. Capul de afiș este meciul dintre MOL Vidi și PAOK Salonic, care vine cu o cotă de 2,30 la peste 2,5 goluri. În tur, PAOK a fost învinsă pe teren propriu de MOL Vidi, scor 0-2, și este de așteptat ca echipa antrenată de Răzvan Lucescu să vrea să-și ia revanșa împotriva campioanei Ungariei.

Dacă vrei să pariezi fără niciun risc aceste ponturi, UNIBET vine cu o promoție specială. Pariu GRATUIT în valoare de 250 de RON. Deschide-ți cont prin acest LINK PROMOȚIONAL.

Bilet goluri din Liga Europa. Cele mai bune ponturi

Biletul pe goluri de marți mai conține partidele Fenerbahce – Anderlecht, Lazio – Marseille, Betis – AC Milan, Celtic – Leipzig și Ludogoreț – AEK Larnaca. Și avem așa:

Bilet goluri din Liga Europa
Fenerbahce – Anderlecht Peste 2,5 goluri @ 1,82
Lazio – Marseille Peste 2,5 goluri @ 1,48
Betis – AC Milan Peste 2,5 goluri @ 2,08
Celtic – Leipzig Peste 2,5 goluri @ 1,78
MOL Vidi – PAOK Peste 2,5 goluri @ 2,30
Ludogoreț – AEK Larnaca Peste 2,5 goluri @ 1,95
* Pariază aceste ponturi cu BONUSUL de 500 de RON de la BETANO.