7 predicții pariuri pentru Lazio – Marseille. Etapa a patra a grupelor UEFA Europa League 2018/2019 se desfășoară joi, zi în care au loc nu mai puțin de 24 de meciuri.

Unul dintre ele are loc pe Stadio Olimpico din Roma între Lazio și Olympique Marseille, meci programat la 19:55, în cadrul Grupei H a competiției.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

7 predicții pariuri pentru Lazio – Marseille. Informații vitale pentru pariori

În urmă cu doar două săptămâni, Lazio o învingea pe Olympique Marseille în deplasare, în tur, cu scorul de 3-1. Wallace, Caicedo și Marusic au înscris pentru italieni, în timp ce unicul gol al francezilor a fost reușit de Payet.

Înaintea acestui meci, Lazio ocupă locul secund în grupă, cu șase puncte, fiind urmată de Marseille și Apollon, ambele cu câte un punct. Lider este Eintracht Frankfurt, cu maximum de puncte.

Dacă vrei să pariezi fără niciun risc aceste ponturi, UNIBET vine cu o promoție specială. Pariu GRATUIT în valoare de 250 de RON. Deschide-ți cont prin acest LINK PROMOȚIONAL.

Cele 7 predicții pariuri pentru Lazio – Marseille

Am ales 5 ponturi pentru Fenerbahce – Anderlecht, dintre care trei la siguranță, unul de cotă 1,82, dar și o adevărată bombă de 2,75 ca golgheterul echipei turce, Islam Slimani, să înscrie. Și avem așa:

Cele 7 predicții pariuri pentru Lazio – Marseille
1,52 este cota pentru Peste 1,5 goluri Lazio
1,68 este cota pentru victorie Lazio
1,48 este cota pentru peste 2,5 goluri
1,52 este cota pentru GG
5,25 este cota pentru X/1
2,95 este cota ca echipa gazdă să câștige și ambele să marcheze
1,24 este cota pentru sub 4,5 goluri
* Pariază aceste ponturi cu BONUSUL de 500 de RON de la BETANO.