5 ponturi pentru Fenerbahce – Anderlecht. Etapa a patra a grupelor UEFA Europa League 2018/2019 se desfășoară joi, zi în care au loc nu mai puțin de 24 de meciuri.

Unul dintre ele are loc la Istanbul între echipa locală, Fenerbahce, și Anderlecht, meci programat la 17:50, în cadrul Grupei D a competiției.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

5 ponturi pentru Fenerbahce – Anderlecht. Informații vitale pentru pariori

În urmă cu două săptămâni, cele două echipe remizau la Bruxelles, scor 2-2, la finalul unui meci foarte spectaculos. Bakkali a deschis scorul pentru Anderlecht, în minutul 35, și tot el a făcut 2-0 la cinci minute de la startul părții secunde. Oaspeții au revenit însă în meci și au egalat cu două goluri înscrise în decurs de doar patru minute, între minutele 53 și 57, de Frey și Kaldirim.

În ierarhia Grupei D, lider este Dinamo Zagreb, cu maximum de puncte după primele trei runde, echipa croată fiind urmată de Fenerbahce, cu patru puncte, Trnava, cu trei puncte, și Anderlecht, cu un singur punct.

Dacă vrei să pariezi fără niciun risc aceste ponturi, UNIBET vine cu o promoție specială. Pariu GRATUIT în valoare de 250 de RON. Deschide-ți cont prin acest LINK PROMOȚIONAL.

Cele 5 ponturi pentru Fenerbahce – Anderlecht

Am ales 5 ponturi pentru Fenerbahce – Anderlecht, dintre care trei la siguranță, unul de cotă 1,82, dar și o adevărată bombă de 2,75 ca golgheterul echipei turce, Islam Slimani, să înscrie. Și avem așa:

Cele 5 ponturi pentru Fenerbahce – Anderlecht
1,29 este cota pentru 1X
1,65 este cota pentru GG
1,82 este cota pentru peste 2,5 goluri
1,20 este cota ca Andre Ayew să nu ia cartonaș
2,75 este cota ca Islam Slimani să înscrie
* Pariază aceste ponturi cu BONUSUL de 500 de RON de la BETANO.