Bilet de cota 300 din Europa League. Am cules cele mai curajoase ponturi pariuri de joi, din Europa League și le-am așternut pe un bilet.

Cele cinci meciuri de pe bilet au o cotă puţin peste 300, mai exact 308,92. Cotele sunt foarte mari, așa că avem nevoie de ceva mai mult noroc decât de obicei ca să ne iasă biletul. Dar ne-am făcut bine temele și cu siguranță merită să le încercăm.


Bilet de cota 300 din Europa League. Îl poți paria gratuit

Biletul poate fi pariat gratuit la Unibet. Trebuie doar să îţi deschizi un cont nou şi să pariezi. Cu doar 10 de lei mizaţi putem câştiga 3.080 de lei.

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet
  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet
  • Dacă îl câștigăm, încasezi 3.080 de lei în cont!
  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!

Bilet de cota 300 din Europa League. Cele mai tari predicții pariuri

Cel mai îndrăzneț pariu este acela ca la meciul dintre Lazio și Olympique Marseille să fie X la pauză și 1 la final. Italienii i-au învins pe francezi chiar la ei acasa, în tur, scor 3-1, Olympique Marseille trecând printr-o perioadă foarte nefericită, având trei înfrângeri la rând în toate competițiile. În schimb, Lazio a câștigat patru din ultimele cinci meciuri și n-are cum să scape victoria nici cu Marseille.

Biletul de cota 300 din Europa League mai cuprinde următoarele evenimente: MOL Vidi – PAOK, peste 2,5 goluri; Rosenborg – Leipzig, Dabbur înscrie primul; Betis – AC Milan, Peste 2,5 goluri și Higuain înscrie oricând.

Biletul de cota 300 din Europa League
MOL Vidi – PAOK Peste 2,5 goluri @ 2,30
Lazio – Marseille X/1 @ 5,25
Rosenborg – Leipzig | Munas Dabbur înscrie primul gol @ 4,10
Betis – AC Milan Peste 2,5 goluri @ 2,08
Betis – AC Milan | Higuain înscrie oricând @ 3,00
* Pariază aceste ponturi cu BONUSUL de 500 de RON de la BETANO.