Biletul Zilei Unibet 11.10.2018 are în componenţă două pronosticuri pariuri din Nations League. Mizăm pe Polonia – Portugalia şi Rusia – Suedia pentru un nou tichet verde. Cota totală este de 1.96! Cel de ieri a fost CÂŞTIGĂTOR.


Biletul Zilei Unibet 11.10.2018. Îl poți paria gratuit

Cele două meciuri pot fi pariate gratuit pe același bilet la Unibet. Miza maximă pentru acest pariu gratuit este de 250 lei, ceea ce înseamnă că te poți alege cu un profit de 239 de lei.

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet
  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet
  • Dacă îl câștigăm, încasezi 489,90 de lei în cont!
  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!

Biletul Zilei Unibet 11.10.2018

Biletul Zilei Unibet 11.10.2018. Polonia – Portugalia

Joi, de la 21:45, Polonia primeşte vizita Portugaliei, o partidă care se anunţă extrem de interesantă. Polonezii au o revanşă de luat după ce au fost eliminaţi tocmai de portughezi, în sferturi la EURO 2016. Cu un singur punct obţinut în prima rundă din Nations League, cu Italia, singura şansă pentru a mai spera la locul 1 în grupă e să îi învingă pe lusitani. Au un singur dezavantaj pentru această confruntare, vedeta Levandowski nu traversează o perioadă deloc bună la Bayern, fiind aspru criticat în presa germană după ultimele evoluţii.

De cealaltă parte, Portugalia vine pe „Stadion Slaski ” fără piesă vitală a echipei, Cristiano Ronaldo nu a fost convocat, presa speculând că decizia a fost luată în urma scandalului în care e implicat starul portughez. Ar putea să reprezinte un mare dezavantaj, doar că în echipa s-a descurcat şi fără el la meciul cu Italia. Şi încă foarte bine! Portughezii au câştigat cu 1-0 prin golul lui Andre Silva şi s-au instalat pe prima poziţie a grupei.

Biletul Zilei Unibet 11.10.2018. Rusia – Suedia

De la ora 21.45, pe „Kaliningrad Stadium”, Rusia întâlneşte Suedia, un meci care se anunţă a fi extrem de spectaculos. Gazdele ocupă locul 1 în grupă după succesul cu Turcia (1-2) şi cu siguranţă vor face tot ce e posibil să nu piardă această poziţie. În schimb, suedezii, după ce au fost surpriza plăcută a Cupei Mondiale, au dezamăgit în primul meci din Liga Naţiunilor. Au pierdut acasă cu selecţionata antrenată de Mircea Lucescu (2-3) şi acum sunt disperaţi să obţină cel puţin un punct din această confruntare. Rămâne de văzut dacă vor şi reuşi.