Lituania – România. Cele mai pariate cote la pariuri. Ne îndreptăm atenția asupra celui de-al treilea meci al României din Liga Națiunilor.

Este vorba despre duelul cu Lituania, programat joi, de la 21:45, la Vilnius, în cadrul celei de-a treia runde a grupei a patra din Seria C a Ligii Națiunilor.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

Lituania – România. Informații vitale pentru pariori

Marele adversar al României în partida de joi seară nu va fi Lituania, ci gazonul sintetic pe care se va juca meciul de la Vilnius. În plus, Cosmin Contra nu va putea să mizeze pe liderul acestei generații, Constantin Budescu, accidentat.

Înaintea acestui meci, Muntenegru este liderul grupei, cu patru puncte și golaveraj 2-0, la egalitate cu adversara sa, Serbia, care are însă golaveraj mai slab: trei goluri înscrise și două primite. România ocupă poziția a treia, cu două puncte din tot atâtea meciuri, în timp ce Lituania este ultima clasată, cu două înfrângeri.

Până acum, în această grupă au avut loc următoarele rezultate: Lituania – Serbia 0-1, Muntenegru – Lituania 2-0, România – Muntenegru 0-0 și Serbia – România 2-2.

Dacă vrei să pariezi fără niciun risc aceste ponturi, UNIBET vine cu o promoție specială. Pariu GRATUIT în valoare de 250 de RON. Deschide-ți cont prin acest LINK PROMOȚIONAL.

Cele mai pariate cote la pariuri pentru Lituania – România

Acestea fiind zise, am selectat cele mai pariate cote la pariuri pentru meciul dintre Lituania și România. Tricolorii sunt favoriți la câștigarea jocului, lucru de care trebuie să țineți cont. Și avem așa:

Cele mai pariate cote la pariuri pentru Lituania – România
1,55 este cota pentru victoria României
1,09 este cota pentru X2
2,35 este cota pentru 2 pauză/2 final
1,37 este cota pentru peste 1,5 goluri
1,61 este cota pentru „nu înscriu ambele”
* Pariază aceste ponturi cu BONUSUL de 500 de RON de la BETANO.