Biletul Zilei Unibet 28.11.2018 e compus din două ponturi pariuri. Pariem pe PSG – Liverpool şi pe PSV – Barcelona. Cota totală este de 2,17! 

  • Pariezi pe UCL și EL? Dacă o faci la Unibet, poți câștiga 5.000 lei CASH fără rulaj! (Detalii AICI)


Biletul Zilei Unibet 28.11.2018. Îl poți paria gratuit

Cele două meciuri pot fi pariate gratuit pe același bilet la Unibet. Miza maximă pentru acest pariu gratuit este de 250 lei, ceea ce înseamnă că te poți alege cu un profit de 293 de lei.

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet
  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet
  • Dacă îl câștigăm, încasezi 543 de lei în cont!
  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!
Biletul Zilei Unibet 28.11.2018

Biletul Zilei Unibet 28.11.2018. PSG – Liverpool

PSG nu se simte deloc bine în Grupa C, acolo unde ocupă abia locul 3, cu 5 puncte din 4 meciuri. Nu îşi mai permite niciun pas greşit şi e obligată să câştige meciul din această seară. Deşi are cel mai bun atac dintre cele 4 echipe, fomaţia din Paris are mari probleme în apărare, fiind depăşită la acest capitol doar de Steaua Roşie Belgrad.

De cealaltă parte, Liverpool este liderul acestei grupe, 6 puncte acumulate, şi se mulţumeşte şi cu un rezultat de egalitate. În ultima etapă va evolua pe teren propriu contra celor de la Napoli. Echipa antrenată de Klopp a suferit o singură înfrângere în actuala stagiune de Champions League, una surprinzătoare de altfel, 0-2 la Belgrad cu Steaua Roşie.

Biletul Zilei Unibet 28.11.2018. PSV – Barcelona

PSV este practic eliminată şi din primăvara Europa League, ocupă ultimul loc în Grupa B, cu un singur punct strâns în 4 etape. Înfrângerea suferită în ultima rundă cu Tottenham le-a răpit orice oportunitate olandezilor de mai spera la ocuparea locului 3. Şansele sunt pur teoretice. În schimb, Barcelona este deja calificată în primăvara Ligii Campionilor, are 10 puncte şi cel mai probabil va termina grupa pe primul loc. Catalanii au cel mai bun atac şi cea mai bună apărare, 11 goluri marcate şi doar 3 primite. Valverde se confruntă cu probleme serioase de lot pentru meciul de astă seară din Olanda, Luis Suarez şi Arthur nefăcând deplasarea cu echipa.