Biletul Zilei Unibet 29.11.2018 e compus din două ponturi pariuri. Pariem pe AC Milan – Dudelange şi pe Rosenborg – Celtic. Cota totală este de 2,83! 

  • Pariezi pe UCL și EL? Dacă o faci la Unibet, poți câștiga 5.000 lei CASH fără rulaj! (Detalii AICI)


Biletul Zilei Unibet 29.11.2018. Îl poți paria gratuit

Cele două meciuri pot fi pariate gratuit pe același bilet la Unibet. Miza maximă pentru acest pariu gratuit este de 250 lei, ceea ce înseamnă că te poți alege cu un profit de 456 de lei.

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet
  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet
  • Dacă îl câștigăm, încasezi 706 de lei în cont!
  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!
Biletul Zilei Unibet 29.11.2018

Biletul Zilei Unibet 29.11.2018. AC Milan – Dudelange

AC Milan ocupă poziţia a doua în grupă, cu 7 puncte, fiind la egalitate cu Olympiakos aflată pe locul 3 şi la doar unul distanţă de liderul Betis. Italienii vin după dubla de foc tocmai cu deţinătoarea primului loc, din care au ieşit extrem de prost. Doar un punct din două meciuri. De cealaltă parte, Dudelange se află pe ultima poziţie, nereuşind să acumuleze niciun punct. Luxemburghezii au reuşit totuşi o performanţă în acest sezon de Europa League. Au marcat primul gol din istorie în grupele cupelor Europene. Nu au nicio şansă în disputa cu AC Milan, singura problemă fiind numărul de goluri pe care îl vor primi.

Biletul Zilei Unibet 29.11.2018. Rosenborg – Celtic

Rosenborg nu are niciun punct câştigat în grupa din care face parte, campioane Norvegiei pierzând toate cele patru meciuri jucate. Partida nu mai are nicio miză pentru norvegieni, au zero şanse de calificare şi joacă doar pentru onoarea lor. În schimb, Celtic are şanse mari să treacă peste Leipzig la finalul rundelor din grupă, nemţii având un meci dificil la Salzburg, cu toate că sunt echipe cu acelaşi patron. Au o serie incredibilă de partide câştigate, singurle înfrângeri fiind cu adversarele din grupe, Salzburg şi Leipzig.