Cele mai pariate 5 ponturi la Espanyol – Real Madrid. De la ora 21:45, Real se deplasează pe RCDE Stadium în încercarea de a obţine a treia victorie la rând în La Liga.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

Cele mai pariate 5 ponturi la Espanyol – Real Madrid. Informații vitale pentru pariori

Espanyol trece printr-o formă extrem de slabă înaintea confruntării cu Real. Se află pe poziţia a 13-a, cu 24 de puncte în 20 de meciuri, dintre care 10 sunt doar înfrângeri, la doar patru de prima poziţie care duce în Segunda Division. Trupa din Barcelona are neapărat nevoie de cele trei puncte pentru a se îndepărta şi mai mult de zona roşie, mai ales că fanii au început să îşi piardă răbdarea. Espanyol a câştigat o singură dată în precedentel e6 partide din campionat, pe 4 ianuarie cu Leganes, tot pe teren propriu.

Real Madrid începe să îşi revină cât de cât şi vine la Barcelona cu un moral destul de bun. Madrilenii au patru victorii în ultimele cinci partide, în toate competiţiile, şi pot obţine în această seară a treia victorie la rând în campionat. Cu toate că Solari a reuşit să imprime o idee de joc galacticilor, aceştia se află în continuare mult în spatele rivalei. Sunt 10 puncte între ei şi Barca. Real ocupă locul 4, cu 36 de puncte, la egalitate cu Sevilla. Ocupanta locului 3 care şi-a câştigat partida din această etapă.

Cele mai pariate 5 ponturi Espanyol – Real Madrid

Cele mai îndrăzneţ pont pariuri de la Espanyol – Real Madrid este că Benzema va marca oricând în meci. Şi BETANO ne răsplăteşte cu o cotă de 2,25 extrem de interesantă. Cota cea mai mică, dar pe care ar trebui să învestim foarte mulţi bani, este 1,25 pentru oricare echipă câştigă meciul.

5 ponturi Espanyol – Real Madrid

1,25 este cota pentru 12

1,22 este cota pentru peste 1,5 goluri

1,65 este cota pentru ambele marchează

1,33 este cota pentru peste 0,5 goluri în prima repriză

2,25 este cota pentru gol Benzema

* Pariază aceste ponturi cu BONUSUL de 500 de RON de la BETANO.