Ponturi pariuri Serbia – Chile Amical 04.06.2018. Începutul de săptămână programează câteva amicale internaționale extrem de interesante. Unul dintre ele le aduce față în față pe Serbia și pe Chile, de la ora 21:00, la Graz, în Austria.

Naționala Serbiei este în plin program de pregătire pentru Cupa Mondială și, după această partidă, vor mai disputa încă un meci test, împotriva Boliviei. De cealaltă parte, reprezentativa din Chile încearcă să depășească perioada neagră, care a făcut-o să rateze turneul final din Rusia. Chilienii sunt cantonați în Austria, unde au disputat și meciul amical cu România. Apoi, după meciul contra Serbiei, se vor muta în Polonia pentru ultimul test din această perioadă, împotriva naționalei lui Lewandowski.


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 


  Ce trebuie să știi despre Serbia

  • Are o grupă de coșmar la Cupa Mondială, cu Brazilia, Elveția și Costa Rica. Debutul și-l va face împotriva micuței naționale din zona CONCACAF, pe 17 iunie, la Samara.
  • De la finalul preliminariilor a mai disputat patru meciuri amicale, în care a înregistrat două victorii, o remiză și o înfrângere: 2-0 cu China, 1-1 cu Coreea de Sud, 1-2 cu Maroc și 2-0 cu Nigeria
  • A câștigat singurul duel precedent cu Chile. S-a impus cu 3-1 în 2012, tot într-un meci amical.

Informații vitale pentru pariorii care au de gând să parieze pe Simona Halep la Roland Garros. Ponturi excelente, dar fără cote! Află mai multe AICI!

Ce trebuie să știi despre Chile

  • Vine după un eșec în fața naționalei României, scor 2-3, al doilea eșec în fața tricolorilor în mai puțin de un an.
  • Are doar două victorii în ultimele opt meciuri. Palmaresul mai arată cinci înfrângeri și o remiză.
  • De la finalul preliminariilor, chilienii au mai disputat alte două meciuri de pregătire, pe lângă cel cu România. Au învins naționala Suediei cu 2-1, apoi au remizat cu Danemarca, scor 0-0.

Ce ponturi pariuri îți recomandăm

 Pariul simplu: X2 @ 1.75

 Pariul curajos: 2 @ 3.50