Cine transmite la TV finala Champions League Liverpool – Real Madrid și cum o poți vedea Live Video

Finala UEFA Champions League din acest an se joacă între Liverpool şi Real Madrid. Marele meci se va disputa sâmbătă, pe 28 mai şi va fi transmis în direct în România de trei televiziuni.

Finala UEFA Champions League. Liverpool – Real Madrid

Două dintre cele mai titrate echipe din lume se vor întâlni în marea finală UEFA Champions League de pe Stade de France, de pe 28 mai. Liverpool şi Real Madrid au disputat împreună nu mai puţin de 25 de finale în cea mai tare competiţie din Europa. Galacticii sunt lideri incontestabili, cu 13 trofee în vitrină, în timp ce cormoranii au câştigat de şase ori competiţia. Va fi cea de-a treia finală în care se întâlnesc cele două echipe, după cele din 1981 şi 2018. Prima a fost câştigată de englezi, în timp ce ibericii s-au impus în urmă cu patru ani.

Liverpool a ajuns în finală după ce a câştigat grupa cu Atletico, Porto şi Milan şi a trecut în fazele eliminatorii de Inter, Benfica şi Villarreal. Real Madrid a avut o grupă mai uşoară, cu Inter, Sheriff Tiraspol şi Şahtior, însă din optimi a dat doar peste adversari tari. În optimi a eliminat-o pe PSG, în sferturile de finală pe Chelsea, iar în semifinale pe Manchester City.

Real Madrid

Cine transmite la TV finala Champions League şi cum o poţi vedea online

Trei televiziuni din ţara noastră vor transmite finala Champions League din acest an. Liverpool – Real Madrid se va juca sâmbătă, pe 28 mai, de la ora 22:00 şi va putea fi urmărită pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. Pentru cei care nu se vor putea afla în faţa televizorului, există alternative. De asemenea, finala va fi transmisă şi online, cu aplicaţia Digi Sport, dar şi pe aplicaţia Prima Play.

Citeşte şi: Cine transmite la TV finala Conference League AS Roma – Feyenoord și cum o poți vedea Live Video

Recenzii
Aflata in Romania inca din 2016, NetBet este una dintre primele case de pariuri din Romania licentiate dupa noile reglementari.
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariază pe alte sporturi.