Copenhaga – Atalanta 30.08.2018. La o săptămână de la remiza albă înregistrată în prima manșă, Copenhaga primește vizita Atalantei, în returul play-off-ului Europa League.

FC Copenhaga are un bilanț negativ în ultimele 11 meciuri contra echipelor din campionatul Italiei: o singură înfrângere, două remize și opt înfrângeri.PARIU GRATUIT UNIBET
Copenhaga – Atalanta Se califică Atalanta @ 1.28

PARIEZI 100 LEI >> CÂȘTIGI 128 LEI

ACTIVEAZĂ PARIUL GRATUIT!

Dacă pierdem acest pronostic, primești înapoi în cont toți banii pe care i-ai pariat!


Copenhaga – Atalanta 30.08.2018 Europa League

Echipa italiană are un început foarte bun de sezon, fiind neînvinsă în cele șapte meciuri oficiale disputate în actuala stagiune. Între cele două meciuri cu Copenhaga, Atalanta a jucat în campionat cu AS Roma, meci încheiat la egalitate, scor 3-3.

500 RON BONUS AUTOMAT OFERIT DE BETANO DACĂ PARIEZI PE MOBIL!

Printr-o perioadă foarte bună trece și FC Copenhaga, neînvinsă în ultimele 12 meciuri oficiale, în toate competițiile. Copenhaga a început încă din primul tur preliminar al Europa League. A eliminat, rând pe rând, KuPS (2-1 la general), Stjarnan (7-0 la general) și ȚSKA Sofia (4-2 la general). Totuși, Atalanta rămâne marea favorită la calificare, astfel că vă sfătuim să mergeți pe mâna echipei italiene. Recomandarea noastră este să mergeți la sigur și să mizați direct pe o calificare a italienilor.

Copenhaga – Atalanta 30.08.2018. Pronosticuri fotbal fără risc

În ciuda remizei din tur, diferența de valoare dintre cele două echipe este evidentă. Atalanta are un lot care valorează nu mai puțin de 166 de milioane de euro, conform specialiștilor de la Transfermarkt.de, în timp ce întreaga echipă a celor de la Copenhaga este cotată la 25 de milioane de euro.

  • Știm că seara de Europa League este una specială pentru tine. Din acest motiv ți-am analizat toate meciurile și am găsit 15 pronosticuri excelente!

Echipa care va trece de această dublă va evolua în faza grupelor UEFA Europa League, în timp ce formația eliminată va părăsi cupele europene, în acest sezon.  Tragerea la sorți a grupelor UEFA Europa League va avea loc vineri, 31 august.