Cota 2 din 27 iunie 2018. Pentru miercuri am identificat o cotă extrem de atractivă la duelul dintre Elveția și Costa Rica, din grupa E de la Cupa Mondială. Mizăm pe faptul că nu se va înscrie în prima jumătate a primei reprize, la o cotă de 2.20.

Elveția și Costa Rica vor închide ziua a 14-a de la Cupa Mondială cu duelul direct din grupa E, la Nizhny Novogorod, cu începere de la ora 17:00. Este un meci cu miză mai ales pentru elvețieni, care au ocazia să se califice în optimile Cupei Mondiale pentru a doua oară consecutiv. În schimb, pentru costaricani, meciul de miercuri nu mai are nicio miză. Echipa antrenată de Oscar Ramirez joacă doar pentru palmares și pentru a nu părăsi turneul fără gol marcat și fără punct.


 Activează bonusul automat de 500 lei de la Betano  și pariezi gratuit la Cupa Mondială! 

Elveția – Costa Rica Gol după minutul 28:00 @ 2.20


Cota 2 din 27 iunie 2018. Elveția – Costa Rica

Naționala Elveției se află într-o poziție de forță în această grupă E, în care a strâns deja patru puncte după ce a disputat cele mai dificile meciuri. Echipa pregătită de Vladimir Petkovic a debutat la turneul final cu o remiză de senzație în fața Braziliei, scor 1-1, apoi a reușit să învingă Serbia, la finalul unui meci nebun.

Ex-iugoslavii au condus cu 1-0, însă Elveția a egalat și a marcat golul victoriei în prelungiri. Acum, naționala din Țara Cantoanelor este la un pas de optimile de finală. Un egal îi este suficient pentru a merge mai departe. Se poate califica și în cazul unui eșec, dar atunci trebuie să fie îndeplinite mai multe condiții. Fie ca Brazilia să obțină cel puțin un punct în fața Serbiei, ori în caz contrar, Serbia să învingă Brazilia la o diferență mai mare decât cea la care ar pierde Elveția.

Cota 2 din 27 iunie 2018. Elveția – Costa Rica

Pentru Costa Rica, meciul de miercuri este unul pentru palmares. Surpriza Mondialului din urmă cu patru ani, când a ajuns până în sferturile de finală și a fost la câteva minute de o calificare în careul de ași, Costa Rica se află acum în situația ingrată de a nu fi strâns niciun punct și de a nu marca niciun gol. La debut, selecționata din America Centrală a fost învinsă de Serbia cu un gol din lovitută liberă. Apoi, în fața Braziliei, echipa lui Keylor Navas a rezistat 90 de minute fără să primească gol. A primit însă două în prelungiri și astfel a rămas pe ultimul loc în grupa E.