COTA BOMBĂ din Europa League, 13.12.2018. Joi, de la ora 22:00, Copenhaga o întâlneşte pe Bordeaux, în unul dintre cele mai interesante dueluri ale zilei.

  • Pariezi pe UCL și EL? Dacă o faci la Unibet, poți câștiga 5.000 lei CASH fără rulaj! (Detalii AICI)

Grupa C a rămas una dintre cele mai echilibrate grupe până în ultima rundă. Lupta pentru locul 2, care duce în primăvara Europa League, se dă în 3, Slavia Praga, Copenhaga şi Bordeaux având toate şanse să meargă mai departe. Cea mai uşoară misiune par să o aibă cehii, Zenit fiind deja calificată în 16-imi.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

COTA BOMBĂ din Europa League, 13.12.2018. FC Copenhaga – Bordeaux

Copenhaga se află pe locul 3, cu 5 puncte înaintea ultimei runde. Danezii au reuşit o singură victorie în grupă, chiar împotriva adversarei din această seară, obţinând cele 3 puncte la ultima fază a jocului. Au neapărat nevoie de victorie ca să mai spere că o vor depăşi pe Slavia Praga, ocupanta locului secund. Însă nu depind doar de ei. Calculele sunt valabile doar în cazul în care cehii pierd cu Zenit. La egalitate de puncte, meciurile directe cu ei o dezavantajează pe Copenhaga.

 BONUS AUTOMAT DE 500 RON DE LA BETANO! CLICK AICI CA SĂ-L ACTIVEZI PE LOC!

FC Copenhaga – Bordeaux. COTA BOMBĂ din Europa League, 13.12.2018

Bordeaux trece printr-o perioadă neagră nu doar în Ligue 1, acolo unde ocupă abia locul 12, ci şi în Europa League. Se află pe ultima poziţie în clasamentul grupei C, cu 4 puncte, la 3 lungimi de poziţia secundă. Francezii sunt mult mai odihniţi, partida din weekend de campionat fiind amânată din cauza protestelor din Franţa, şi speră să obţină victoria care să spele ruşinea acestui sezon competiţional şi care să îi califice în 16-imi. Totul depinde însă şi de ce se va întâmpla la duelul dintre Zenit şi Slavia Praga. Merg pe victoria lor la o cotă de 3,35!