COTA BOMBĂ din Europa League 29.11.2018. Joi, cu începere de la ora 22:00, Rangers o întâlneşte pe Villarreal, un meci care poate avea la final un deznodământ surpriză. 

  • Pariezi pe UCL și EL? Dacă o faci la Unibet, poți câștiga 5.000 lei CASH fără rulaj! (Detalii AICI)

Grupa G este una dintre cele mai echilibrate după cele 4 runde disputate. Toate cele 4 echipe au şanse să se califice în primăvara europeană fiind despărţite în clasament de doar două puncte. Lupta pentru optimile Europa League se va da până în ultima etapă.PARIU GRATUIT UNIBET

Rangers – Villarreal, gazdele câştigă @ 3,30

PARIEZI 100 LEI >> CÂȘTIGI 330 lei

ACTIVEAZĂ PARIUL GRATUIT!

Dacă pierdem acest pronostic, primești înapoi în cont toți banii pe care i-ai pariat!


COTA BOMBĂ din Europa League 29.11.2018. Rangers – Villarreal

Rangers se află pe locul 3, cu 5 puncte, cu unul mai puţin decât adversara din această seară şi nu are voie să piardă partida de pe teren propriu. Scoţienii au trecut prin foc în confruntarea tur, atunci au revenit de fiecare dată pe tabelă, reuşind să obţină punctul care le permite să termine grupa chiar şi pe prima poziţie. Aproape fiecare meci pe care îl dispută echipa antrenată de Gerard este unul spectaculos. În ultima rundă de EL, Rangers a pierdut dramatic la Moscova. Spartak s-a impus cu 4-3 după ce a întors incredibil rezultatul de la pauză (2-3).

 BONUS AUTOMAT DE 500 RON DE LA BETANO! CLICK AICI CA SĂ-L ACTIVEZI PE LOC!

Rangers – Villarreal. COTA BOMBĂ din Europa League 29.11.2018

Villarreal este liderul acestei grupe, 6 puncte în 4 etape, cu unul singur mai mult decât urmăritoarele sale. Are cel mai bun atac şi cea mai bună apărarea, nepierzând niciun meci până acum. „Submarinul Galben” face un sezon european total diferit faţă de cum se prezintă în campionat. În La Liga, spaniolii nu o duc deloc bine, în 13 etape au adunat 14 puncte şi se află în apropierea locurilor retrogradabile. În deplasare nu se simt deloc bine, indiferent de competiţie. Au încasat cel puţin 2 goluri pe meci în 5 din ultime 6 partide disputate pe teren străin. În cazul în care învinge în această seară îşi asigură calificarea în optimi.