Cum poți descărca rapid și ușor oferta Casa Pariurilor. Cea zilnică sau cea săptămânală

Vrei să te simţi şi acasă ca într-o agenţie de pariuri? Atunci ai posibilitatea de a descărca oferta de pariere direct de pe site-ul Casa Pariurilor. Astfel, îţi poţi pregăti biletele la fel ca în agenţie, doar că nu te va deranja nimeni.

Cum descarci oferta pentru fotbal şi alte sporturi la Casa Pariurilor

Casa Pariurilor a deschis prima agenţie de pariuri din România în 2007, iar de atunci a devenit unul dintre jucătorii importanţi de pe piaţa locală. În prezent, Casa Pariurilor are în jur de 1800 de angajaţi şi deţine 750 de agenţii în toată ţara. Însă dacă vrei să îţi pregăteşti biletele acasă, în linişte, dar şi să ai oferta în format fizic, Casa Pariurilor le pune la dispoziţie clienţilor săi posibilitatea de descărca oferta de pariuri, pe care o poţi printa apoi.

Poţi face rost de ofertă foarte simplu, urmând aceşti paşi. În primul rând, trebuie să accesezi site-ul Casa Pariurilor. Apoi, în meniul de sus vei găsi o listă de categorii, din care vei alege Agenţii. În această rubrică vei găsi mai multe opţiuni de descărcare în format PDF a anumitor informaţii, precum rezultatele meciurilor, rezultatele meciurilor virtuale, contactul pentru Casa Pariurilor, harta caselor de pariuri Casa Pariurilor, regulamentul, dar şi oferta de pariere. După ce vei de click pe Ofertă, aceasta se va descărca automat şi nu mai rămâne decât să o printezi.

Descărcarea ofertei te va ajuta să te organizezi mai bine şi să nu ratezi anumite meciuri sau cote. Avantajul faţă de pregătirea biletelor în format digital este că pe oferta printată poţi pune semne pe anumite meciuri sau poţi nota diferite lucruri şi astfel te vei organiza mai bine, mai ales dacă plasezi mai multe bilete zilnic.

Citeşte şi:Cum poți descărca rapid și ușor oferta Superbet. Cea zilnică sau cea săptămânală

Citeşte şi: Verificare bilet CASA PARIURILOR. Află rapid dacă ai câştigat

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.