Cum poți descărca rapid și ușor oferta Fortuna. Cea zilnică sau cea săptămânală pentru fotbal și alte sporturi

În acest articol îţi explicăm cum poţi descărca oferta casei de pariuri Fortuna, pentru a te putea bucura şi acasă de aceleaşi condiţii ca într-o agenţie.

Cum descarci oferta pentru fotbal şi alte sporturi la Fortuna

Fortuna este una dintre cele mai mari companii de pe piaţa jocurilor de noroc, atât în România, cât şi în Europa. Această casă de pariuri încearcă să satisfacă toate cerinţele jucătorilor şi de aceea, oferă posibilitatea de a descărca, simplu şi rapid, oferta de pariere, direct de pe site. Există multe persoane care îşi pregătesc biletele de acasă, dar îşi doresc aceeaşi experienţă ca în casele de pariuri. Nu este ceva imposibil, pentru că la Fortuna poţi să downloadezi oferta de pe site, după care să o printezi şi să o studiezi, la fel ca într-o agenţie.

Cum descarci oferta pentru fotbal şi alte sporturi la Fortuna

Tot ce trebuie să faci este să intrii pe site-ul Fortuna, după care să mergi la categoria Agenţii. Acolo vei vedea o căsută pe care scrie Oferta Zilnică. După ce dai click pe ea, oferta se va descărca automat în calculatorul sau telefonul tău, în format PDF. Din păcate însă, nu există opţiunea de a descărca oferta săptămânală. Însă în oferta zilnică ai aceleaşi sporturi, meciuri şi posibilităţi de pariere ca într-o agenţie sau ca pe site.

Fortuna este un brand al companiei Fortuna Entertainment Group, care deţine o altă mare casă de pariuri foarte bine cotată în România, Casa Pariurilor. Fortuna a intrat pe piaţa locală 2015, când a deschis simultan 411 agenţii de pariere. Acum, casa de pariuri aproape că şi-a dublat numărul de agenţii. Are peste două mii de angajaţi, devenind unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţă.

Citeşte şi: Cum poți descărca rapid și ușor oferta Casa Pariurilor. Cea zilnică sau cea săptămânală

Citeşte şi: Verificare bilet FORTUNA. Cum afli dacă ai câştigat

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.