Dinamo – CFR Cluj Live Stream Online pe Telekom, Digi Sport si Look TV, de la ora 20:00, la cea mai bună calitate. Meciul are stadionul „Ștefan cel Mare”.

Dinamo – CFR Cluj Live Stream Online pe Telekom, Digi Sport si Look TV

Etapa a 18-a a Ligii 1 ne propune un duel de foc, Dinamo – CFR, fiind meciul vedetă al zilei. De la ora 20:00, pe stadionul din Ştefan cel Mare, vom avea unul dintre cele mai interesante partide ale acestei runde. Dinamo – CFR Cluj poate fi urmărit în format LIVE Stream Online pe Telekom, Digisport şi Look TV.PARIU GRATUIT UNIBET
Dinamo – FCSB GG @ 1.79

PARIEZI 100 LEI >> CÂȘTIGI 179 LEI

ACTIVEAZĂ PARIUL GRATUIT!

Dacă pierdem acest pronostic, primești înapoi în cont toți banii pe care i-ai pariat!


Dinamo – CFR Cluj Live Video pe Telekom, Digi Sport si Look TV. Informaţii speciale

Situația de la Dinamo este explozivă chiar și după venirea lui Mircea Rednic. Ultima conferință de presă susținută de antrenor ne arată o atmosferă sumbră în rândul dinamoviștilor. Jocul prestat este unul extrem de modest, rezultatele sunt pe măsura lui și playoff-ul pare doar un vis frumos. Puriul nu s-a ferit de cuvinte și și-a acuzat direct jucătorii pentru parcursul extrem de slab de până acum: „Bă, băieții ăștia ce vor?”. Înfrângerea la scor din ultima etapă cu Viitorul, scor 1-4, a apropiat-o și mai mult pe Dinamo de retrogradare, un singur punct o desparte de primul loc care merge în liga secundă. Avem toate premisele pentru o nouă victorie a liderului CFR, în aceste condiții. Clujenii au un moral excelent după victoria en fanfare în fața Voluntariului, partidă în care jucătorii lui Conceicao s-au distrat pur și simplu pe teren cu adversarii lor. Dinamo – CFR Cluj e Live Video pe Telekom, Digisport şi Look TV, nu mai devreme de ora 20:00!

  • Ți-am pregătit 5 ponturi pariuri foarte îndrăznețe pentru Dinamo – CFR Cluj, duelul de foc al etapei a 18-a

Dinamo – CFR Cluj live la Telekom, Digi Sport si Look TV: informații de ultimă oră

Toni Conceicao, antrenorul CFR-ului, se confruntă cu două mari probleme de lot, clujenii plângându-se de starea terenurilor din România, unul din motivele pentru care Camora are șanse mari să nu joace. A doua pierdere, care este și sigură, e Omnari, jucător suspendat pentru această partidă.

Echipele probabile:

  • Dinamo: Penedo – Grigore, Katsikas, Popescu, Sorescu – Salomao, Ait-Atmane, Nistor, Hanca – Montini, D. Popa
  • CFR: Arlauskis – Manea, Vinicius, Muresan, Camora (incert) – Djokovici – Culio, Moutinho, Deac, Paun – Tucudean

Nu uitaţi! Dinamo – CFR Cluj Live Stream Online pe Telekom, Digi Sport si Look TV , începând cu ora 20:00. Sursa video se poate vedea mai sus.