AICI vezi FCSB – Rapid Viena live stream la TV Online pe bilete-pariuri.ro. Transmisiunea este oferită de Pro TV și Dolce Sport. Meciul contează pentru play-off-ul Europa League și începe la ora 21:30. Echipa lui Nicolae Dică are șanse mici să ajungă în faza grupelor, după ce în urmă cu o săptămână, FCSB a pierdut cu 1-3 în Austrlia

Înainte să trecem la detaliile partidei,trebuie să afli cum poți vedea meciul FCSB – Rapid Viena în format Live Stream, online, direct pe telefonul sau laptopul tău.

  • Click AICI pentru a lua BONUSUL de 500 de ron de la Betano. Sunt bani pe jos!

Cum vezi live stream online Rapid Viena – FCSB pe Pro TV și Dolce Sport?

Vei putea viziona meciul FCSB – Rapid Viena în format Live Video chiar pe această pagină, așa cum am transmis LIVE și ultimele două meciuri disputate de trupa lui Dică în Europa League: 2-1 cu Hajdul Split și 1-3 cu Rapid Viena, în urmă cu o săptămână, în austria. Vom publica video cu transmisiunea în direct de pe Pro TV, cu aproximatv 5 minute înainte de startul jocului. Indiferent de motiv, dacă nu ajungi pe Arena Națională să vezi meciul și nici nu ai acces la un televizion, atunci varianta noastră este excelentă pentru tine.  Calitatea live streamingului va fi una excelentă, și se va apropia de HD 1080!

LIVE VIDEO FCSB – RAPID VIENA AICI

Până când vom publica meciul live poți vedea transmisiunile complete de la predentele două jocuri în Europa League:

Rapid Viena – FCSB 3-1

FCSB – Hajduk Split 2-1

Dacă prima variantă nu merge, poți vedea Live Stream partida FCSB – Rapid Viena, din play-off-ul Europa League, prin următoarea metodă!

  • Știm că seara de Europa League este una specială pentru tine. Din acest motiv ți-am analizat toate meciurile și am găsit 15 pronosticuri excelente!
  • AICI ai meciuri live la calitate HD din toate sporturile: tenis, baschet, hochei, volei, formula 1 și multe altele. În plus, tot în meciuri live poți vedea și partida CFR Cluj – Dundelage.

Rapid Viena – FCSB live stream pe Pro TV și Dolce Sport în Europa League

Înainte de meciul decisiv pentru grupele Europa League, Nicolae Dică a renunţat la trei dintre jucătorii care au fost în lot la meciul din tur. Astfel, Olimpiu Moruţan, Antonio Jakolis şi Kamer Qaka sunt out din echipă şi vor sta în tribune. Dică a explicat și motivele din spatele acestei decizii. Moruțat a fost lăsat pe bară pentru că este emotiv, iar Man și Coman au fost trimiși în tribună întrucât nu prea au ”mișcat” la meciul tur. Ce-i drept, al doilea a avut un șut excepțional pe finalul meciului, mingea lovind bara!

Înainte săvorbim despre ponturile noastre pentru partida din Liga Europa, îți prezint și o ofertă specială, pusă la dispoziție de Betano. Această casă de pariuri îți oferă un BONUS de 500 de ron pe care să-i pariezi pe ce vrei tu, nu doar la meciul FCSB – Rapid Viena. Click AICI pentru a lua BONUSUL de 500 de ron

Cote, ponturi și pariuri pentru Rapid Viena – FCSB meci transmis la TV ONLINE

FCSB a avut o răbufnire de orgoliu în finalul meciului din Austria, atunci când elevii lui Nicolae Dică au tras cu dinții de un gol marcat pe final. N-a venit niciunul, în schimb au existat două bare, una a lui Florinel Coman și cealaltă a lui Romario Benzar. Colegul meu Bogdan a realizat o avancronică stufoasă a meciului de pe Arena Națională și a venit cu o cotă de 1,71 pe care o poți verifica AICI. Cota este oferită de UNIBET, casă de pariuri care îți dă banii înapoi dacă pierzi primul tău pariu!