Ponturi pariuri Franța – SUA Amical 09.08.2018. Naționala Franței are un ultim test mai ușor înainte de Cupa Mondială. Înfruntă Naționala Statelor Unite, de la ora 22:00, pe Groupama Stadium din Lyon.

Franța încheie pregătirile pentru Cupa Mondială în fața reprezentativei Statelor Unite, apoi va pleca spre Moscova, acolo unde și-a stabilit cantonamentul pe perioada turneului final. Cocoșii sunt în grupă cu Australia, Danemarca și Peru și vor debuta la turneul final împotriva echipei de la Antipozi, la Kazan. De cealaltă parte, Statele Unite nu s-a calificat la Cupa Mondială și trece printr-un proces de reconstrucție. Până la finalul anului are programate doar meciuri amicale.


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 


  Ce trebuie să știi despre Franța

  • A terminat pe primul loc în grupă în preliminariile europene, cu un palmares de șapte victorii, două remize și o înfrângere. Singurul eșec a venit în fața Suediei, în deplasare.
  • De la finalul preliminariilor a disputat șase meciuri amicale, în care a înregistrat patru victorii, o remiză și o înfrângere.
  • De la eșecul cu Columbia, din luna martie, au urmat trei victorii consecutive: 3-1 cu Rusia, 2-0 cu Irlanda și 3-1 cu Italia.
  • Vicecampioana europeană este cotată cu a patra șansă la câștigarea trofeului, cota 7.50, după Brazilia, Germania și Spania.

Informații vitale pentru pariorii care au de gând să parieze pe Simona Halep la Roland Garros. Ponturi excelente, dar fără cote! Află mai multe AICI!

Ce trebuie să știi despre SUA

  • Statele Unite a ratat calificarea la Cupa Mondială după ce a terminat pe locul 5 în preliminariile din zona CONCACAF, după Mexic, Costa Rica, Panama și Honduras.
  • De la finalul preliminariilor a mai disputat cinci meciuri amicale, în care a înregistrat două victorii, două remize și o înfrângere.
  • Americanii au fost învinși de Irlanda în urmă cu o săptămână, scor 1-2, dar până atunci rezultatele au fost destul de bune: 1-1 cu Portugalia, 0-0 cu Bosnia, 1-0 cu Paraguay și 3-0 cu Bolivia

Ce ponturi pariuri îți recomandăm

 Pariul simplu: Peste 2,5 @ 1.62

 Pariul curajos: Franța câștigă la o diferență de două goluri (exact) @ 3.85