Loto Slovacia este din ce în ce mai populară printre români în ultima perioadă. Aici găseşti răspunsurile la toate întrebările în legătură cu această loterie. Numerele care ies des + scheme matematice de câştig. De asemenea, îţi vom arăta unde poţi să vezi rezultatele live şi care este procentajul de câştig.

Loto Slovacia se aseamănă destul de mult cu Grecia Kino, se extrag 20 de bile din 80, au loc extrageri din cinci în cinci minute, zi de zi. În plus, se poate opta pe mult mai multe variante şi strategii. De aici şi aprecierea foarte mare de care are parte în rândul românilor.

Care sunt numerele care ies cel mai des

Fiind vorba despre loto statisticile ajută şi nu prea ajută atunci când vrei să îţi alegi numerele pe care să le pariezi. Potrivit unor zvonuri, cele mai des numere extrase ar fi: 22, 10, 3, 35, 41, 66 sau 80. Însă nu ştie nimeni cu precizie că aşa stau lucrurile. Având în vedere numărul extrem de mare de extrageri, nu există ca în cazul Loto 6/49 din România, spre exemplu, o statistică clară. Bazându-ne doar pe ultimele 100 de extrageri (la momentul în care acest articol a fost scris), conform unei statisticii oferite de NetBet, cele mai frecvente cinci numere care ies cel mai des sunt: 4, 12, 26, 58, 71.

Statistică Loto Slovacia

În funcţie ziua în care joci, este bine să te uiţi tot timpul pe cele mai frecvente cinci numere pentru că se vor schimba destul de des. De asemenea, poţi consulta mai multe site-uri pe internet care oferă statistici detaliate despre frecvenţa numerelor la diferite tipuri de loterii, inclusiv la Loto Slovacia.

Loto Slovacia. Scheme Matematice

Una dintre cele mai cunoscute scheme de pariere care se aplică şi în cazul Loto Slovacia este una matematică, apărută într-o carte despre loteriile keno, şi care este folosită de cei mai mulţi dintre pariorii de loto. Aceasta se bazează pe probabilităţile numerelor extrase:

  • între 25%-33% din numerele câștigătoare au fost extrase și la extragerea anterioară
  • între 44%-56% din numerele câștigătoare au fost extrase la cel puţin una ultimele două extrageri anterioare
  • între 58%-71% din numerele câștigătoare au fost extrase la cel puţin una din ultimele trei extrageri anterioare

În ceea ce priveşti loteriile keno de tipul 20/80, statisticile arată că probabilităţile sunt la limitele de jos, 25% în primul caz, 44% în al doilea caz şi 58% în ultimul caz. O altă variantă de pariere este cea cunoscută sub numele de „cele 22 de numere”. O poţi consulta AICI.

Loto Slovacia. Rezultate Live

Rezultatele Live la Loto Slovacia Keno le poţi vedea accesând site-ul netbet.ro, unde îţi sunt afişate numerele extrase în timp real. Selectezi meniul LOTO în partea de sus, apoi în partea stângă dai click pe Slovacia la loterii, ţi se deschide un sub meniu, unde alegi Slovacia Keno 20/80. Aşa cum se poate observa din imaginea de mai jos, îţi va apărea o fereastră tip flash şi poţi să vezi extragerea bilă cu bilă.

Rezultate Live Loto Slovacia Keno 20/80
Rezultate Live Loto Slovacia Keno 20/80

Care este, de fapt, procentajul de câștig la Loto Slovacia

Am căutat pe internet şi recunosc că nu am găsit un procentaj de câştig nici în privinţa sumelor încasate de pariori, nici în privinţa celor de afla cât de des poţi să câştigi în funcţie de cât joci. Şi e şi normal să fie aşa. E vorba de noroc, loto este doar despre noroc, iar norocul nu vine în procente. Azi poţi să îl ai, mâine să dispară.