Win for Life. Strategii aplicate cu succes în 2022. Așa am câștigat 5.500 de lei

În acest material îți vor prezenta o serie de strategii și altgoritmi prin care poți să-ți mărești șansele de câștig la Loto Win for Life. Stai aproape și parcurge întregul material pentru ca să aflii cum am reușit să am un profit de 5.500 de lei la acest joc în precedentele 12 luni.

Loto Italia Win For Life 10 / 20 este printre cele mai populare jocuri de noroc alese de pariorii din România. Mai există loto Grecia Kino 20 / 80 și Loto Italia Keno. Pentru că sunt tipuri diferite de jocuri de loto, am creat câte un material în parte pentru fiecare din ele. Le poți accesa, cu un clik pe unul din linkurile de mai sus. Să revenim la Win For Life…

Poți paria pe loteriile Win For Life la toate casele de pariuri clasice, cum ar fi Fortuna, Stanleybet, Superbet, Casa Pariurilor, Mozzartbet, Get Bet, Total Bet sau ExcelBet. Chiar și online poți miza la Win for Life. De altfe, așa am și reușit să am acest profit de 5.500, întrucât am renunțat de mult la agențiile offline, întrucât e mult mai simplu să joc de pe telefon.

Am jucat strategia Martingale pentru a maximiza câștigul la Win for Life

Martingale este cunoscută pentru că dă rezultate pe termen scurt. Ea nu este de cursă lungă, așa că te invit s-o joci doar dacă stai pe un buget mai mare. Martingale este optimă pentru Loto Win for Life întrucât utilizează principiul cotei de 2.00, iar cota pentru un număr extras variază între 1.95 – 2.00.

Am jucat Win For Life cel mai mult la Superbet pentru că ai cotă 2,00 pentru numărul extras. Asta înseamnă că agenția nu are profit din pariul tău, lucru pe care nu-l vezi prea des.

Strategia constă în dublarea mizei după fiecare pariu pierdut, astfel încât atunci când câștigi vei compensa pentru toate pierderile anterioare și vei face și profit. Aici m-am inspirat din pariurile mele din 2013 pe tenis. Luam break la fete și dublam miza de fiecare dată când pierdeam, până când, eventual, câștigam și eram pe plus. Sigur, trebuie să ”spargi” bani serioși dacă prinzi vreo pasă proastă, dar în mare parte câștigam.

Cam astea sunt cotele pe care le primești la Win for Life în funcție de casa de pariuri pe care o alegi:

Numere în combinație Casa Pariurilor Mozzar Superbet Netbet
1 număr 1.95 1.95 2.00 2.00
2 numere 3.30 3.60 3.80 4.00
3 numere 5.75 7.00 7.50 8.8
4 numere 12 15 16 21
5 numere 30 35 37.50 50
6 numere 130 125 135 150
7 numere 360 400 450 500
8 numere 1,400 1,500 1,600 2,000

Am jucat Fibonacci dar n-a dat randament

Sistemul Fibonacci este oarecum asemănător sistemului Martingale, doar că mizele se împart altfel și ai nevoie de o cotă de minimum 3.00 ca să ieși pe profit. Am încercat varianta recomandată de prieteni – sistem 2/3, unde cota medie este 3.30. Dacă la Loto Grecia Kino am avut mai mult succes cu aceast sistem, la Win for Life mi s-a dus norocul. Am pierdut în jur de 500 de RON vreme de lună, cât timp a vrut să folosesc acest sistem. Nu ți-l recomand, însă nu pot să te oblig să nu te joci, așa că măcat te ajut să înțelegi cum funcționează.

Cum funcționează sistemul Fibonacci: Practic, vei fi nevoie să pariezi pe același sistem suma precedentelor două mize, iar după ce câștigi o iei de la capăt (1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89 etc).

  • Pariezi 1 leu pe sistem 2/3 – ai pierdut 1 leu
  • Pariezi 1 leu pe sistem 2/3 – ai pierdut 1 leu
  • Pariezi 2 lei pe sistem 2/3 – ai pierdut 2 lei
  • Pariezi 3 lei pe sistem 2/3 – ai pierdut 3 lei
  • Pariezi 5 lei pe sistem 2/3 – ai câștigat 16,5 lei

Am dat lovitura la Loto Win for Life cu o strategie personalizată, bazată pe matematică pură

Niciodată n-am fost bun la matematică, însă am știut să urmez niște reguli simple și câteva tipare norocoase, să spun așa. Ce am făcut în condițiile aste? Am ales numere din categorii cât mai diversificate și asta mi-a crescut radical șansele de câștig pe termen lung.

Luam un bilet și adăugam 10 numere. Jumătate din ele trebuiau să fie cuprinse între 1 și 10 și cealaltă jumătate între 11 și 20, jumătate să fie pare și jumătate impare, jumătate să fi ieșit și la extragerea precedentă și jumătate nu. Cu asta am început să revin din nou pe plus. Chestia e că dacă joci așa, nu trebuie să arunci bani mulți pe bilete. Și, astfel m-am lungit cu acest tip de sistem pe aproximativ 8 luni și am ajuns la un profit de 5.500 de RON, după ce pierdusem în prealabil cu Fibonacci.

Cum verifici rezultatele la Win for Life

Cea mai bună variantă să verifici rezultatele de la Win for Life este să accesezi online casa de pariuri unde ai jucat, fie ca ai jucat la o agenție din colțul străzie, fie la una online. Toate casele de pariuri au o secțiune ”Verificare rezultate loto” sau ”Loto” unde poți verifica numerele câștigătoare de la fiecare extragere în parte, în funcție de zi, oră și așa mai departe. După aproximativ 15 minut de când este efectuată extragerea, casele de pariuri afișează online rezultatele. Exact așa arată verificarea rezultatelor la agenția Superbet. Dacă nu ai răbdare, poți verifica rezultatele și live, accesând acest LINK

Sper că ți-am fost de ajutor cu acest material. Ține minte, însă, toate aceste jocuri de loto au la bază același principiu: NOROCUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.