Marseille – Toulouse, ponturi pariuri Ligue 1. De astăzi ne bucurăm și de Ligue 1 la tv. Marseille deschide balul în Franța, gazdele pornesc cu prima șansă la acest meci.

Ligue 1 Franța este un campionat extrem de greu, nu mulți jucători din lume reușesc să se integreze aici. De la venirea noilor patroni la PSG lucrurile au luat-o razna în Ligue 1. Din acel moment există doar PSG și restul echipelor.


Marseille – Toulouse, ponturi pariuri Ligue 1 Franța

Marseille este unul din cele mai mari cluburi din hexagon, gazdele au parte și de niște suporteri extrem de vulcanici. În ultimii ani s-au investit foarte mulți bani în Marseille, vedeta echipei este Payet.

În sezonul trecut Marseille a terminat pe locul patru în campionat, gazdele au acumulat 77 de puncte și au avut un golaveraj total de 80-47. În sezonul trecut Marseille s-a bazat foarte mult pe meciurile de acasă, gazdele au pierdut doar două jocuri din 19 disputate.

Pronosticul meu pentru Marseille – Toulouse: ”Marseille și peste 1,5 goluri ” @ 1,67 cota la Betano

În această vară Marseille a disputat multe partide amicale, însă rezultatele lasă mult de dorit: Sporting 1-1, Betis 2-3, Villarreal 1-1, Nantes 2-1, St. Etienne 0-1, Bournemouth 2-5.

Marseille – Toulouse, ponturi pariuri Ligue 1 Franța

Toulouse a terminat pe locul 18 în sezonul trecut, cele 37 de puncte obținute le-au permis oaspeților să prindă locul de baraj pentru a rămâne în Ligue 1. Meciul de baraj s-a disputat în dublă manșă și a fost împotriva celor de la Ajaccio.

  • Verifică Biletul Zilei de joi. 3 meciuri din Europa League alcătuiesc o cotă de peste 7,00

Toulouse s-a impus în deplasare cu 3-0, iar pe teren propriu nu a mai forțat și s-a mulțumit cu un 1-0. De notat că la meciul de la Ajaccio, gazdele au avut stadionul suspendat din cauza proprilor fani. În amicalele din vară Toulouse s-a mișact foarte slab: Nimes 0-0, Red Star 0-1, Rodez 0-1, Nimes 3-4, Crystal Palace 1-4.

În meciurile directe din sezonul trecut Marseille s-a impus de fiecare dată: 2-0 pe teren propriu și 2-1 la Tolulouse. Rudi Garcia este un antrenor forate experimentat și știe că un debut cu o victorie o să conteze enorm.