Biletul Zilei de azi, 09 august 2018. Am aruncat o privire peste trei partide din Europa League, aceste meciuri au trei favorite clare. 

Bulgarii de la Ludogoreț trebuie să își aducă aminte fotbalul, momentan vin după o rușine în preliminariile de Champions League. Bulgarii au fost eliminați de campioana Ungariei. MOL Vidi a furnizat una din cele mai mari surprize în aceste preliminarii, egalul din Bulgaria a avut o cotă de 6,00, iar victoria din Ungaria o cotă de 5,50.

Biletul Zilei de azi, 9 august 2018 Ludogorț – Zrinjsky

Ludogoreț formează o echipă extrem de puternică, faptul că a tratat de sus adversarul din Liga Campionilor îi costă în acest moment.

Bulgarii vin după două înfrângeri consecutive în care nici măcar nu au marcat. Genk s-a distrat în turul anterior cu luxemburghezii de la Fola.

  • Verifică Biletul Zilei pe goluri de joi. Am analizat 4 meciuri din Europa League

Scorul per totalul celor două partide a fost de 9-1. Belgienii au debutat bine și în noua ediție de campionat, Genk a reușit o victorie cu 4-0 împotriva celor de la Lokeren și un rezultat de egalitate la Truiden.

Activează AICI bonusul automat Betano. Iei instant 500 de ron dacă pariezi de pe mobil!

Cotă de 1,38 la Genk – Poznan

Lech a început din primul tur preliminar de Europa League, până acum are trei meciuri de campionat și patru de Europa League.

În toate cele șapte jocuri a marcat de fiecare dată, dar a și primit cinci goluri în aceste partide. Genk este o echipă extrem de ofensivă, iar când vorbim de partidele de pe propriul teren, vedem că a marcat 17 goluri în ultimele opt jocuri de acasă.

INCASEAZA 250 RON PARIU GRATUIT

Biletul Zilei fotbal, 9 august 2018 Sturm Graz – AEK Larnaca

Austriecii dela Sturm Graz nu au avut vreo șansă în dubla cu Ajax din Champions League. Lăncirii s-au impus cu 5-1 la general.

În Bundesliga a debutat extrem de bine, Sturm are două victorii în primele două etape cu un golaveraj total de 6-4.

Ciprioții de la AEK Larnaca pot profita de letargia de moment din defensiva austriecilor. Valoarea lotului deținut de Sturm este mult peste cea a ciprioților, mizăm pe Sturm Graz fără să clipim.