Mircea Badea, aproape să fie BANAT de casele de pariuri. Castig impresionant cu o miza serioasa, de ”antenist”!

Mircea Badea are o soție foarte frumoasă. Carmen Brumă este una dintre cele mai ”fit” vedete din România și de-a lungul timpului a fost în centrul atenției prin fizicul său de invidiat, dar și prin dietele pe care le-a ținut și promovat de-a lungul timpului. Într-un din zilele trecute, Mircea Badea a reușit să facă ceva ce nu reușește prea des. S-o surprindă pe Carment Brumă.

Mai exact, Mircea Badea a avut o zi fabuloasă la muncă, reușind să câștige o sumă mare de bani în timpului programul de la Antena 3. Acesta a prins câteva zeci de minut libere. Și-a deschis telefonul și a început să butoneze. Și nu Facebook, Instagram, ori siteul antena3.ro, ci aplicația unui site de pariuri online!

Mircea Badea este un impatimit al pariurilor sportive, el publicând de mai multe ori pe retelele de socializare bilete pe care le-a castigat sau pe care le-a pierdut. Asa s-a intamplat si zilele trecute, cand a impartasit castigul la pariuri fanilor de pe Instagram, dar și soției sale, întrucât suma a fost una imensă și nu putea s-o ascundă :).M

Mircea Badea a prins un bilet frumos

Prezentatorul Antenei 1 a pariat pe un meci de hochei din NHL, acesta ”iesindu-i” in ultima secunda! Meciul Carolina Huricanes – Washington Capitals i-a adus lui Mircea Badea un castig de 10.100 de lei. Si miza a fost una pe masura – 5.000 de lei! Este o nimica toata pe langa ce salariu incaseaza de la Antena 3. Acesta castiga in fiecare luna suma de 40.000 de lei, asta insemnand aproximativ 8500 de euro!

Revenind la meciul care l-a tinut cu sufletul la gura pe Mircea Badea, Washington Capitals s-a impus cu scorul de 4-3, dupa ce, cu cateva secunde inainte de final, scorul era egal: 3-3.

One Reply to “Mircea Badea, aproape să fie BANAT de casele de pariuri. Castig impresionant cu o miza serioasa, de ”antenist”!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.