27.000 de RON câștigați cu 2 lei la Medgidia. Omul ăsta nici nu știa să pronunțe echipele!

Bilete câștigătoare pariuri. Un băiat din Medgidia a jucat 13 meciuri și au fost în total 26 de echipe ale căror nume sigur nu le poate pronunța. Spunem asta pentru că și noi ne-am încurcat în a le rosti. Stjordals, Kjelsaas, Lysekloster, Fyllingsdalen sau Mjondalen au fost echipele pe care pariorul din Medgidia le-a avut pe bilet. 

Bilete căștigătoare pariuri

Nu s-a încurcat cu vreo miză prea mare, plătind doar 2 lei casei de pariuri Superbet. Cele 13 meciuri, toate din Cupa Norvegiei, au produs o cotă totală de 10.423 ce i-au adus pariorului suma totală de 27.726,93 RON. Din această sumă, 7.921,98 RON a însemnat bonusul casei de pariuri pentru numărul de meciuri jucate. Omul nostru din Medgidia a jucat aelași semn la toate cele 13 partide: 0-3 goluri și n-a greșit la niciunul din ele. În total, s-au jucat 32 de meciuri în Cupa Norvegiei, iar 15 din acestea au produs mai mult de 3 goluri. Astfel pariorul a avut o inpirație fantastică, alegând doar meciuri potrivite!   

Bilete câștigătoare pariuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.