Polonia – Portugalia. 7 pronosticuri tari cu o cotă finală de 33. Runda a treia a Ligii Națiunilor ia startul joi cu șapte meciuri care mai de care mai interesante și atractive pentru pariori.

Cel mai tare dintre ele este Polonia – Portugalia, meci programat pe stadionul Slaski din Chorzow, de la 21:45, în grupa a treia a seriei A a Ligii Națiunilor.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

Polonia – Portugalia. Informații vitale pentru pariori

Înaintea acestui meci, Portugalia este liderul grupei, cu trei puncte obținute în primul meci, urmată de Polonia, cu un punct dintr-un meci, în timp ce Italia ocupă ultima poziție, având un singur punct, deși a jucat două partide. Rezultatele înregistrate până acum în această grupă sunt: Portugalia – Italia 1-0 și Italia – Polonia 1-1.

Ultima oară, Polonia și Portugalia s-au întâlnit în sferturile de finală ale Campionatului European din 2016. Atunci, portughezii se calificau în semifinale la lovituri de departajare, după ce în timpul regulamentar scorul a fost 1-1, după golurile înscrise de Robert Lewandowski și Renato Sanches.

Dacă vrei să pariezi fără niciun risc aceste ponturi, UNIBET vine cu o promoție specială. Pariu GRATUIT în valoare de 250 de RON. Deschide-ți cont prin acest LINK PROMOȚIONAL.

Cele 7 pronosticuri pariuri pentru Polonia – Portugalia

Așadar, am ales 7 pronosticuri pentru Polonia – Portugalia, cu o cotă totală de 33. Alegerea rămâne a voastră. Așadar, avem așa:

Cele 7 pronosticuri pentru Polonia – Portugalia
1,96 este cota pentru GG
1,10 este cota pentru ca Lewandowski să nu ia cartonaș
1,42 este cota pentru peste 1,5 goluri
1,38 este cota pentru 12
4,25 este cota ca Lewandowski să înscrie
1,33 este cota ca Joao Cancelo să nu ia cartonaș
1,40 este cota ca Mario Rui să nu ia cartonaș
* Pariază aceste ponturi cu BONUSUL de 500 de RON de la BETANO.