Pontul zilei din Europa League, 13.12.2018. De la ora 19:55, pe Toumba Stadium, PAOK primeşte vizita celor de la BATE Borisov. Meciul este decisiv pentru ambele formaţii

  • Pariezi pe UCL și EL? Dacă o faci la Unibet, poți câștiga 5.000 lei CASH fără rulaj! (Detalii AICI)

Lucrurile sunt extrem de complicate în Grupa L, acolo unde 3 echipe se luptă pentru calificarea în 16-imile Europa League. Cea mai norocoasă dintre ele este MOL Vidi pentru că întâlneşte o echipă care nu mai are nicio miză în această grupă. Chelsea este deja calificată cu 15 puncte din 15 posibile.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

Pontul zilei din Europa League, 13.12.2018. PAOK – Bate Borisov

Pentru PAOK calculele sunt extrem de dificile, echipa greacă având şanse mici de calificare, totul depinzând şi de rezultatul celuilalt meci din grupă. Trupa lui Răzvan Lucescu are nevoie nu doar de o victorie împotriva lui BATE Borisov, ci şi de una a lui Chelsea cu MOL Vidi. În acest caz, ideal pentru PAOK, toate cele 3 echipe ar avea 6 puncte. Se va  ajunge la un clasament în trei, din care cea mai avantajată echipă ar fi chiar ea. Ar sta mai bine cu BATE decât cu MOL, în timp ce ungurii ar sta mai bine cu ea decât cu Borisov.

 BONUS AUTOMAT DE 500 RON DE LA BETANO! CLICK AICI CA SĂ-L ACTIVEZI PE LOC!

PAOK – Bate Borisov. Pontul zilei din Europa League, 13.12.2018

BATE pleacă în acest meci de pe poziţia a doua şi are şi ea nevoie de victorie ca să fie sigură de calificare. La meciul dintre MOL Vidi şi Chelsea se poate întâmpla orice, astfel încât doar cele 3 puncte îi oferă siguranţa primăverii Europa League. Mai există şi varianta egalului la ambele partide. Acest lucuru ar avataja-o tot pe ea, însă e destul de complicat să joace în funcţie de ce se întâmplă în cealaltă partidă. Vidi poate da lovitura în orice moment, mai ales că întâlneşte o formaţie care nu mai are nicio miză. Aşadar egalul chiar nu e de luat în calcul, după părerea mea. Victoria va fi greu de obţinut. PAOK fiind echipa nu doar mai puternică, ci şi cu o galerie fantastică în spate. Merg pe mâna grecilor că se vor impune la o cotă de 1,60.