Pontul zilei din Europa League 20.09.2018. Joi, de la ora 19.55.00, Sevilla, câştigătoare de 5 ori a acestui trofeu, incluzând aici şi vechiul format – Cupa Uefa, revine în grupele Europa League după 4 ani împotriva celor de la Standard Liege.

 

 PARIU GRATUIT UNIBET

Sevillia – Standard Liege 1 @ 1.30

PARIEZI 100 LEI >> CÂȘTIGI 130LEI

ACTIVEAZĂ PARIUL GRATUIT!

Dacă pierdem acest pronostic, primești înapoi în cont toți banii pe care i-ai pariat!


Pontul zilei din Europa League 20.09.2018. Sevilla – Standard Liege

Sevilla a intrat în competiţie destul de devreme, încă din turul 2 preliminar atunci când a eliminat-o fără emoţii pe Ujpest. Ca să ajungă în grupele Europa League a mai trecut de Zalgiris şi Sigma Omoluc. Dacă în Europa s-au descurcat fără probleme, nu la fel de bine se descurcă şi în campionat. Au doar 4 puncte din primele 4 etape. Victorie la scor la Vallecano, egal pe teren propriu cu Villarreal şi cele două înfrângeri din ultimele două meciuri, cu Betis şi cu Getafe. Având în vedere că este cea mai titrată formaţie care participă în acest sezon competiţional al Ligii Europa, câştigarea trofeului reprezintă cu singuranţă obiectivul principal. Casele de pariuri o dau favorită certă în duelul cu Standard Liege.

BONUS AUTOMAT DE 500 RON DE LA BETANO! CLICK AICI CA SĂ-L ACTIVEZI PE LOC!

Sevilla – Standard Liege. Pontul zilei din Europa League 20.09.2018

Standard Liege revine şi ea în grupele Europa League, după ce a fost eliminată în playoff-ul Champions League de Ajax Amsterdam, 2-5 la general. Nici ea nu are un debut de campionat prea fericit. Se află abia pe locul 6 după primele 7 etape disputate cu 3 victorii, 3 egaluri şi o înfrângere. Belgienii nu aa reuşit să se impună în ultimele două meciuri şi vin pe „Ramón Sánchez Pizjuán” din postura de outsideri. Diferenţa de valoarea se află clar în favoarea Sevillie şi e greu de crezut că pot pleca cu un rezultat pozitiv. Pontul Zilei din Europa League 20.09.2018 în care am mare încredere e că oaspeţii vor pierde acest meci.