Pontul Zilei din Europa League 29.11.2018. Joi, de la ora 19.55, pe Red Bull Arena, Salzburg primeşte vizita celor de la Leipzig, în meciul vedetă al Grupei B.

  • Pariezi pe UCL și EL? Dacă o faci la Unibet, poți câștiga 5.000 lei CASH fără rulaj! (Detalii AICI)

Mă aştept la o partidă extrem de spectaculoasă, din acest motiv am ales un pronostic pariu pentru pontul zilei de la acest duel. Se întâlnesc primele două clasate din grupă, echipe care practică un fotbal total, indiferent de competiţie.PARIU GRATUIT UNIBET

Salzburg – Leipzig, peste 2,5 goluri @ 1.56

PARIEZI 100 LEI >> CÂȘTIGI 156 LEI

ACTIVEAZĂ PARIUL GRATUIT!

Dacă pierdem acest pronostic, primești înapoi în cont toți banii pe care i-ai pariat!


Pontul Zilei din Europa League 29.11.2018. Salzburg – Leipzig

Salzburg conduce detaşat în clasamentul Grupei B, are 4 victorii din 4 posibile, 12 puncte şi doar un ghinion teribil ar putea s-o mai impedice să nu se califice în primăvara europeană. Forma pe care au aratăt-o în Europa League este fantastică nu doar prin prisma rezultatelor, ci mai ales prin modul în care le-a obţinut.

Austriecii au cel mai bun atac, 14 goluri marcate, o medie de 3,5 pe meci, şi cea mai bună apărate, doar 5 primite. Cu siguranţă există speculaţii cu privire la felul în care vor aborda această partidă ţinând cont că au acelaşi patron ca şi adversara din această seară.

 BONUS AUTOMAT DE 500 RON DE LA BETANO! CLICK AICI CA SĂ-L ACTIVEZI PE LOC!

Salzburg – Leipzig. Pontul Zilei din Europa League 29.11.2018

Leipzig se află pe poziţia a doua, cu şase puncte după patru runde. Nemţii au neapărat nevoie de victorie în Austria, aflându-se la egalitate în clasament cu Celtic. Orice pas greşit în această partidă poate fi în avanatajul formaţiei din Scoţia. Leipzig nu a arătat o formă prea bună în Europa League, a câştigat doar două confruntări, 1-3 cu Rosenborg și 2-0 cu Celtic, şi a dat deseori impresia că pune preţ mai mult pe campionatul intern.