Cauți bilete pariuri și ponturi de-a gata? Redacția bilete-pariuri.ro ți-a realizat tot ce ai nevoie pentru ziua de sâmbătă! Am centralizat toate ponturile într-un singur articol. Poți accesa informația de care ai nevoie cu un simplu CLICK.

Pentru că știm că îți plac biletele și multiplicatoarele mari generate de acestea ți-am realizat unul de cotă 128. Are opt partide, iar una din ele este finala Cupei Angliei, Chelsea – Manchester United. Aici poți accesa BILETUL nostru, în plus poți afla motivațiile pentru care am ales să-l mizăm!

Mai avem și o alternativă. Dacă ești omul care caută pariurile ”safe”, avem un bilet forma numai din cote cu probabilitate mare de reușită. Am verificat o mare parte din ”soliștii” de sâmbătă și venim cu 7 propuneri clare, pe care noi le-am pariat deja. Vezi cele 7 PONTURI ”safe” pentru astăzi AICI!

Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 

Biletul Zilei zilei de sâmbătă

Nu trece o zi fără ca noi să nu venim cu cele mai bune propuneri ale zilei din fotbal. Biletul Zilei de sâmbătă este unul în care noi avem mare încredere și de multe ori meciurile pe care le-am pariat nu ne-au tradat, procentajul de bilete câștigate fiind cuprins între 50 și 70 % lună de lună! Accesează AICI tichetul nostru de sâmbătă, unul format din două partide.

Nu ne oprim doar la bilete. În continuare îți vom prezenta cele 8 ponturi pariuri de sâmbătă, însemnând 8 avancronici, cu echipe probabile + câte două ponturi pentru fiecare meci în parte!


16 PONTURI PARIURI pentru sâmbătă + echipele probabile și absenții:

Ultima etapă din Franța ne-a acaparat o mare parte din atenție, întrucât astăzi se joacă ultima etapa, iar multe meciuri sunt decisive, fie pentru cupele europene, fie pentru salvarea de la retrogradare.

De asemenea, am selectat meciuri din România, Spania, sau Germania. O informație excelentă venită din presa spaniolă ar putea te facă să regândești ce pariezi la Villarreal – Real Madrid. Zidane bagă rezervele!

Asta nu e tot. Am lăsat ce-i mai bun la sfârșit. La începutul weekend-ului, tipsterul nostru Andrei a realizat un bilet de cota 1000 pentru zilele de sâmbătă și duminică și îl poți vedea și analiza aici!