Ponturi pariuri Roland Garros WTA 03.06.2018. Turneul de Grand Slam de la Roland Garros ne aduce cote excelente în continuare, iar noi profităm de ele. Pentru ultima zi a săptămânii, v-am pregătit partida dintre Dominic Thiem și Kei Nishikori.

Unul dintre cele mai interesante dueluri din optimile de finală de pe tabloul masculin de la Roland Garros este cel dintre Dominic Thiem și Kei Nishikori. Cei doi se întâlnesc duminică pentru a treia oară în carieră. Până acum, experiența și-a spus cuvântul în favoarea japonezului, mai ales dacă ne uităm că, în momentul în care s-au disputat partidele, Thiem era încă foarte tânăr. În urmă cu trei ani, pe iarba de la Halle, Nishilori s-a impus în două seturi, apoi, un an mai târziu, pe terenurile de zgură de la Roma, japonezul a repetat performanța.


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 


  Ce trebuie să știi despre Dominic Thiem

  • Dominic Thiem are o serie incredibilă de șapte victorii consecutive, iar ultima înfrângere a jucătorului de pe locul 8 ATP a avut loc în urmă cu aproximativ trei săptămâni. La jumătatea lunii mai, Thiem a cedat în fața lui Fognini, în primul meci jucat la turneul de la Roma.
  • Apoi, austriacul a mers la turneul de la Lyon, unde a demonstrat că s-a simțit excelent. Thiem a jucat perfect, iar în finală l-a învins pe favoritul publicului, francezul Gilles Simon.
  • În primele trei tururi de la Roland Garros, Dominic Thiem a pierdut doar două seturi, însă adversarii n-au fost deloc de speriat. S-a impus în trei seturi cu Ivashka, apoi cu 3-1 în fața lui Tsitsipas și a lui Berrettini.

Informații vitale pentru pariorii care au de gând să parieze pe Simona Halep la Roland Garros. Ponturi excelente, dar fără cote! Află mai multe AICI!

Ce trebuie să știi despre Kei Nishikori

  • De partea cealaltă, Kei Nishikori a avut adversari mult mai redutabili în primele trei tururi de la Roland Garros.
  • Și nu spunem asta doar prin prisma numelor pe care le-a întâlnit, ci și datorită faptului că toți cei trei adversari au fost francezi, Janvier, Paire și Simon.

Ce ponturi pariuri îți recomandăm

 Pariul simplu: Kei Nishikori câștigă cel puțin un set @ 1.30

 Pariul curajos: Kei Nishikori câștigă meciul @ 2.30