Pronostic Lech Poznan – Gandzasar Liga Europa 12 iulie. Polonezii sunt mari favoriți în acestă dublă. Armenii vin dintr-un fotbal destul de slab, dar care tinde să crească în ultima perioadă, grație investițiilor făcute.Lech Poznan a terminat campionatul din Polonia pe locul trei în clasament, cele 60 de puncte i-au fost suficiente pentru a se califica în preliminariile de Europa League. 


 Click AICI ca să activezi oferta eFortuna  și pariezi gratuit 200 lei 1/1 @ 1,50


Pronostic Lech Poznan – Gandzasar Liga Europa 12 iulie

Campionatul în Polonia s-a terminat undeva la jumătatea lunii mai, dar Lech a sfârșit în genunchi acel sezon: în ultimele cinci etape a avut un bilanț dezastruos, trei înfrângeri și două rezultate de egalitate. Golaverajul lui Lech în campionatul Poloniei a fost destul de ok (53-34). În meciurile de pe teren propriu totul a fost perfect până înainte cu patru etape de finalul competiției.

În acele ultime patru jocuri, polonezii au acumulat patru înfrângeri pe linie, iar aceste eșecuri au și contat în ierarhia finală a clasamentului. În acestă vară, Lech a disputat ți câteva amicale destul de bune (cu echipe ok) și a avut și rezultate pe măsură: A dispus de Warta cu 2-0, a trecut de Beer Sheva cu 2-1 și de Podbrezova cu 5-0.

Pronostic Lech Poznan – Gandzasar Liga Europa 12 iulie

Lech Poznan a terminat la egalitate un singur joc, în ultimul amical disputat cu AEK Larnaca scorul a fost 0-0, probabil erau și cu gândul la acest meci (jocul cu ciprioții fiind disputat pe șapte iulie). Armenii au terminat la ei în campionat pe locul trei, cele 43 de puncte și golaverajul de (43-34) s-au dovedit suficiente pentru o calificare în preliminariile de Europa League. În jocurile din deplasare, Gandzasar nu a reușit rezultate notabile.

Din cele 15 etape de campionat, Gandzasar a pierdut șase partide și a remizat în alte cinci. Polonezii sunt de departe favoriți în acest meci, dar și în această dublă, suntem siguri că vor câștiga ambele partide disputate cu armenii. Aceștia din urmă vin dintr-un campionat extrem de slab și nu au calitatea necesară pentru a se lupta cu polonezii, de la egal la egal.