5 pronosticuri pentru Franța – Belgia semifinală CM 2018. Am ajuns și în penultimul act al Cupei Mondială. Marți de la ora 21:00 se dispută prima, cea dintre Mbappe și Hazzard.

Cupa Mondială de anul acesta se apropie de final, cele patru echipe ajunse în careul de ași sunt doar din Europa. Fotbalul de pe continentul nostru dovedește iar că este cel mai bun. 


Pronosticul meu principal: ambele marchează 1,77. Îl poți juca cu un bonus de 400 de lei la Fortuna

Alte 4 pronosticuri pentru Franța – Belgia:

  • peste 11 cornere @ 2,75
  • Rezultat final X  @ 3,25
  • peste 1,5 goluri PR @ 2,80
  • peste 3,5 goluri @  3,60

Pronosticuri pentru Franța – Belgia semifinală CM 2018

Turneul final din Rusia s-a dovedit un real succes, echipele au făcut spectacol (am avut parte și de meciuri închise, dar foarte puține), suporterii au fost în siguranță (câteva incidente sporadice au fost semnalate), am văzut goluri superbe, dar ce este mai important, este faptul că au fost foarte multe goluri și meciuri spectaculoase. Franța, chiar dacă toate echipele rămase în competiție pleacă cu șanse egale, parcă are un plus ceva mai mare, față de restul.

  • Pariuri gratuite de 100 lei pentru semifinalele CM 2018. Le încasezi la Betano! Află AICI despre promoția momentului la Cupa Mondială.

Au un lot echilibrat de jucători, luați individual au o valoare extrem de mare, sunt tehnici, inteligenți, antrenorul Franței are suficientă experiență pentru a câștiga trofeul, pare că totul se învârte în jurul ei. Dar, dau peste o naționala a Belgiei extrem de puternică și ambițioasă. Lotul Belgiei este ca și valoare apropiat de cel al Franței, belgienii evoluează la echipe de top din Europa, iar dacă prind o zi bună, câștigă lejer cu oricine, așa cum s-a întâmplat cu Brazilia în sferturi.

Pronosticuri pentru Franța – Belgia semifinală CM 2018

De exemplu Giroud vs Lukaku, Mbappe și Griezmann vs Hazard, De Bruyne și Mertens și exemplele pot continua la nesfârșit. Ambele echipe și-au câștigat dreptul de a juca în această semifinală, prin prestația jucătorilor de la fiecare meci. Chiar dacă, uneori, nu s-au impus cu o lejeritate debordantă, valoarea individuală a jucătorilor și concepția tactică a ambilor antrenori au făcut diferența în fața adversarilor respectivi. 

La prima vedere, având în vedere faza competiției, tindem să credem că o să fie un meci destul de tacticizat și închis, dar ambele echipe au calitate mult prea mare, pentru a vedea un astfel de joc. Noi mizăm pe un fotbal spectacol, în acestă seară.