România U21 – Țara Galilor U21 live stream online pe PRO X , de la ora 19:00, la cea mai bună calitate. Meciul are loc pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, din Cluj.

România U21 – Țara Galilor U21 Live Stream Online pe PRO X

România U21 întâlneşte selecţionată similară a Ţării Galilor, partidă care poate însemna, în cazul unei victorii, calificarea mult aşteptată la Campionatul European U21, găzduit de Italia şi San Marino în 2019. Selecţionata antrenată de Mirel Rădoi are o şansă uriaşă având în vedere faptul că oaspteţii vin la Cluj fără nicio miză. Romania U21 – Ţara Galilor U21 în format Live Stream pe PRO X, de la ora 19:00. Sursa video se poate vedea sub acest paragraf, începând cu fluierul de start al meciului.PARIU GRATUIT UNIBET
Romania U21 – Ţara Galilor U21 | România câştigă @ 1.40

PARIEZI 100 LEI >> CÂȘTIGI 140 LEI

ACTIVEAZĂ PARIUL GRATUIT!

Dacă pierdem acest pronostic, primești înapoi în cont toți banii pe care i-ai pariat!


România U21 – Țara Galilor U21 Live Video pe PRO X. Informaţii speciale

În grupa tricolorilor mici calculele sunt destul de simple. România se află pe prima poziţie , în faţa favoritelor Portugalia şi Bosnia, cu şanse extrem de mari de calificare la turneul final. Mult aşteptata participare la EURO 2019 depinde doar de noi. Indiferent de ce fac cele două contracandidate, dacă obţinem 4 puncte în ultimele două meciuri, suntem calificaţi. Având în vedere că în ultima rundă jucăm în Lichtenstein, confruntarea cu Ţara Galilor devinde cea mai importantă. „Meciul unei Generaţii”, Romania U21 – Ţara Galilor U21, e Live Video pe PRO X, nu mai devreme de ora 19.00.

Programul în Grupa 8 până la final:

– 11 octombrie, Lichtenstein U21 – Portugalia U21

– 12 octombrie, România U21 – Ţara Galilor U21

– 16 octombrie, Ţara Galilor U21 – Elveţia U21

– 16 octombrie, Portugalia U21 – Bosnia U21

– 16 octombrie, România U21 – Lichtenstein U21

Clasamentul actual al grupei:

EȘTI PE MOBIL? AI UN PARIU GRATUIT FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ DIN PARTEA FORTUNA!

România U21 – Țara Galilor U21 Live Stream Online pe PRO X. Ce pariem la acest meci

Lucrurile sunt clare pentru România U21. Victoria în această partidă înseamnă marea calificare la EURO 2019. O calificare aşteptată de-o întreagă Românie. Singura variantă de neluat în calcul este înfrângerea. Un eventual egal ar amâna marea sărbătoare şi totodată ar creea o presiune în plus la ultimul meci, cu Lichtenstein, unde ar fi obligatorie victoria. Şi cum ne-am obişnuit să nu fim lucizi în jocurile decisive, e de preferat ca aşa ceva să nu se întâmple. Da, selecţionata similară a Lichtensteinului este extrem de slabă, 0 puncte în grupă, însă într-un meci cu o încărcătură uriaşă se poate întâmpla orice.

Ar fi păcat să nu profităm de faptul că pentru Ţara Galilor meciul cu noi nu are nicio miză. Ocupă locul 4 în grupă, la 8 lungimi de prima poziţie, neavând nici măcar şanse la poziţionarea pe locul secund. În tur, am obţinut doar un egal, însă trebuie ţinut cont că am evoluat cu doi oameni mai puţini, după eliminările lui Răzvan Marin şi lui George Puşcaş. În final putem spune că a fost o remiză norocoasă, deşi, cât timp am evoluat 11 la 11, am dominat partida. Lucrurile stau cu totul altfel de această dată. România se află într-o formă excelentă şi cu siguranţă se poate impune.

România U21 – Ţara Galilor U21 live la PRO X: informații de ultimă oră

Calificarea, după 20 de ani, la un turneu final U21, a făcut ca partida cu Ţara Galilor să nască un interes uriaş în rândul spectatorilor. Potrivit FRF, până astăzi (11.10.2018), s-au vândut deja peste 8.000 de bilete, ceea ce înseamnă că cel mai probabil „tricolorii mici” vor doborî un nou record în privinţa asistenţei. Ultimele două partide cu un interes extrem de ridicat au fost cu Macedonia în 2004, la Caracal, aproape 10.000 de spectatori, şi în 2002, pe Cotroceni, cu Franţa, 8.000 de spectatori. Aşadar, se anunţă o atmosferă incendiară, vineri, de la ora 19.00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu, din Cluj.

Nu uitaţi! România U21 – Ţara Galilor U21 live stream ONLINE pe PRO X, începând cu ora 19:00. Sursa video se poate vedea mai sus, nu mai devreme de ora la care începe partida.