Sepsi – FCSB Live Stream Online pe Telekom, Digi Sport si Look TV, de la ora 20:00, la cea mai bună calitate. Meciul se va disputa pe stadionul central din Sfântul Gheorghe.

Sepsi – FCSB Live Stream Online pe Telekom, Digi Sport si Look TV

Etapa a 18-a a Ligii 1 ne propune în continuare un alt super duel, Sepsi și FCSB fiind meciul vedetă al zilei. De la ora 20:00, pe stadionul din Sfântul Gheorghe, cele două formații vor face totul pentru a obține cele 3 puncte puse în joc. Sepsi – FCSB poate fi urmărit în format LIVE Stream Online pe Telekom, Digisport şi Look TV.PARIU GRATUIT UNIBET
Spesi – FCSB, X final @ 3.35

PARIEZI 100 LEI >> CÂȘTIGI 335 LEI

ACTIVEAZĂ PARIUL GRATUIT!

Dacă pierdem acest pronostic, primești înapoi în cont toți banii pe care i-ai pariat!


Sepsi – FCSB Live Video pe Telekom, Digi Sport si Look TV. Informaţii speciale

Sepsi este cu siguranță revelația acestui sezon de Liga 1. Echipa antrenată de Eugen Neagoe ocupă poziția a 6-a, ultima de playoff, având 24 de puncte strânse în 17 runde. Se află la 3 lungimi distanță de urmăritoarele ei, Astra și Hermannstadt, și ar nevoie de cel puțin un punct în această partidă. Pe teren propriu Sepsi nu se simte foare bine, cu toate că a câștigat ultima partidă. Însă în precedentele trei nu a reușit să obțină nici măcar un egal. FCSB poate profita de această slăbiciune a gazdelor, mai ales că pare că și-a revenit. A obținut două victorii în ultimele două partide, cu același scor 2-1, chiar dacă golgheterul echipei nu a evoluat. Cel care a trs echipa după el a fost Denis Man, care a făcut două partide remarcabile.

  • Ți-am pregătit 5 ponturi pariuri foarte îndrăznețe pentru SEPSI – FCSB

Sepsi – FCSB live la Telekom, Digi Sport si Look TV: informații de ultimă oră

Nicolae Dică are motive în plus de fericire, antrenorul FCSB-ului poate alinia cel mai bun 11, mai ales că se poate baza pe golgheterul Gnohere, după ce acesta și-a ispășit suspendarea de două etape.

Echipele probabile:

  • Sepsi: Fejer – Gabriel, Viera, Rus, Stefan – Velev, Karnitsky – Simonovski, Vasvari, Nouvier – Tandia
  • FCSB: Bălgrădean – Benzar, Bălașa, Planic, Stan – Nedelcu, Filip – Teixeira, D. Man, Tănase – Gnohere

Nu uitaţi! Sepsi – FCSB Live Stream Online pe Telekom, Digi Sport si Look TV , începând cu ora 20:00. Sursa video se poate vedea mai sus.