Sevilla – Zalgiris, ponturi pariuri Europa League. Andaluzii sun favoriți cerți la acest meci și în această dublă. Nu credem că vor avea probleme.

Sevilla trage ponoasele sezonului trecut, atunci când implantul Montella nu a fost reușit. Sevilla s-a chinuit mai tot sezonul trecut să ajungă între primele patru echipe, dar niciodată nu s-a apropiat serios de acest deziderat.


Sevilla – Zalgiris, ponturi pariuri Europa League

Din această cauză a terminat pe locul șapte în campionat și acum joacă al doilea tur preliminar în Europa League. Andaluzii s-au distrat cu ungurii de la Ujpest în turul precedent, au câștigat cu 4-0 pe teren propriu, într-un joc în care au avut 23 de ocazii de gol și 12 șuturi pe poartă.

În returul din Ungaria, Sevilla s-a impus cu 3-1 făcând un nou joc aproape perfect. Lituanienii de la Zalgiris se află pe locul doi în campionat cu 37 de puncte și au un golaveraj total de 30-14.

Pronosticul meu pentru Sevilla – Zalgiris: ”SevillA H -3” @ 2,12 cota la Betano

Lituanienii au jucat până acum două tururi preliminare. În primul tur preliminar Zalgiris s-a chinuit cu feroezii de la Klaksvik, a câștigat în deplasare cu scorul de 2-1 după un meci extrem de echilibrat, iar le returul din Lituania a fost 1-1, feroezii având mai multe ocazii de gol.

Sevilla – Zalgiris, ponturi pariuri Europa League

Pentru Zalgiris a urmat un alt adversar exotic (Vaduz). Acasă s-a impus cu 1-0, iar la returul din Liechtenstein a fost dominată total de Vaduz. Totuși scorul final a fost 1-1 și Zalgiris a ajuns la meciul cu Sevilla.

  • Verifică Biletul Zilei de joi. 3 meciuri din Europa League alcătuiesc o cotă de peste 7,00

Este o diferență imensă între cele două echipe, iar faptul că lituanienii s-au chinuit în cele patru jocuri de până acum ne indică și o lipsă de valoare destul de mare (Feroe și  Liechtenstein, sunt două state cu fotbal modest).

Sevilla trebuie să apese puțin pedala de accelerație și cu siguranță poate marca 4/5 goluri în această seară. Pontul meu pentru acest meci este: victorie la handicap pentru Sevilla.